Ratatouille Niçoise

118

Ratatouille Niçoise

Porties 4 Personen
Voorbereidingstijd 45 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 1 uur 15 minuten

Ingrediënten

  • 1 courgette snijden in kleine blokjes van 3 mm
  • 1 aubergine snijden in kleine blokjes van 3 mm
  • 1 rode ui fijn snipperen
  • 1 rode paprika in kleine blokjes van 3 mm
  • 2 pommedori tomaten in kleine blokjes snijden van ½ cm
  • Of 50 gram zongedroogde tomaten
  • 1 blikje tomatenpuree
  • ½ teentje knoflook of knoflookolie om in te bakken
  • Oregano
  • Peper en zout

Instructies

  • Alle ingrediënten na elkaar bakken in een beetje knoflookolie en peper en zout
  • Als laatste de tomatenpuree even bakken en hier de tomaat en oregano bijdoen en doorbakken.
  • Daarna alle groenten toevoegen en op smaak maken met peper en zout.
  • Als je de ratatouille smeuïger wilt maken dan een klein beetje bouillon toevoegen en doorkoken.
  • Warm serveren.

Notities

Als de ratatouille klaar is kan deze nog in de oven gegratineerd worden met geraspte kaas in een ovenvaste schaal.
Gang: Component, Diner, Lunch, Vegetarisch
Keuken: Italiaans, Mediteraans
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht