Chili con Carne

592
TOP

Chili con carne

Porties 4 personen
Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 1 uur

Ingrediënten

  • 500 gram kapucijners
  • 250 gram gehakt rundvlees
  • 150 gram uien gesnipperd
  • 150 gram gesneden rode paprika
  • 50 gram tomaten puree
  • 1 gram zout
  • 1 gram peper
  • 1 snufje cayenne peper
  • 1 gram paprikapoeder
  • 4 eetlepels knoflook olie
  • 100 gram maïskorrels
  • 100 gram prei

Instructies

  • Rul het gehakt gaar met de uien en paprika.
  • Alle kruiden en tomatenpuree toevoegen en verhitten.
  • Dan de kapucijners toevoegen.
  • Op het laatst de maïs en de prei toevoegen.
  • 5 minuten door koken en op smaak maken.

Notities

Serveertip:
Serveren met piccalilly en zilveruitjes.
Gang: Diner, Hoofdgerecht, Lunch, Vlees
Keuken: Mediteraans, Mexicaans, Spaans
Trefwoord: Eenpansgerecht
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht