Bietjes met appel en crème fraîche

126

Bietjes met appel en crème fraiche

Porties 4 personen
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

  • 250 gr Gekookte bietjes in brunoise (kleine blokjes van 4 x 4 mm) gesneden
  • 2 Elstar appels of Jona Gold in brunoise (kleine blokjes van 4 x 4 mm) gesneden
  • 1/2 fijn gesnipperde ui
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 eetlepel roomboter
  • 1 snufje komijnpoeder
  • 1 teentje fijn gesneden knoflook

Instructies

  • Fruit de ui zachtjes aan in een eetlepel boter
  • Als ze glazig is de knoflook en de komijn erbij doen en een beetje peper en zout
  • Dan de bietjes en appel toevoegen en verwarmen
  • Schep de crème fraîche erbij en breng het zachtjes aan de kook
  • Nog even na proeven en op smaak brengen
  • Klaar om te serveren

Notities

In dit recept op de foto is de basis vlinderpasta en gebakken kipkarbonade.
Gang: Bijgerecht, Diner, Lunch, Pasta, Vegetarisch
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht