Carlo Straver

Chef-kok Carlo Straver kookt met veel passie en plezier

Carlo Straver geboren in 1961 is Chef-kok in hart en nieren. In 1975 is hij begonnen aan zijn opleiding als restaurant-kok. In diverse restaurants en hotels heeft hij ruime ervaring opgedaan en heeft hij zijn kennis ontwikkeld. Zo heeft hij met veel collega’s mogen samenwerken, zoals Henk Savelberg, Toine Hermsen, Pedro Kools, Margo Reuter, Cas Spijkers, Eduard van der Toolen, Hans van Wolde, Erik van Loo en nog veel meer. Trots en met veel dankbaarheid heeft hij altijd met veel plezier in de horeca gewerkt en werkt hij nog steeds als adviseur – consultant.

In 1990 heeft hij als zelfstandig ondernemer party-catering organisatie “De Harlekijn” opgericht. In die periode heeft hij, samen met zijn team talloze party’s, recepties en diners mogen verzorgen voor zowel particulieren als voor bedrijven. “De Harlekijn” was een begrip in Pijnacker en omstreken.

In 2000 heeft hij zijn bedrijf verkocht en is hij in 2003 een succesvolle kookstudio begonnen onder de naam ‘Carlo Straver Culinair’. In deze kookstudio heeft hij vele mensen enthousiast gemaakt met zijn manier van koken en overbrengen van zijn passie hiervoor. Honderden mensen staan nu nog steeds met de manier die zij van hem hebben geleerd nog steeds met veel plezier in de keuken.

Carlo staat bekend om de hoge kwaliteit van zijn product en hecht daar grote waarde aan. Ook met deze website vol recepten die hij in de afgelopen tijd heeft gemaakt en verzameld, kun je dit aan aflezen. De recepten zijn zeer geschikt om een mooi diner voor maken en je gasten heerlijk te verrassen.

Carlo wenst je veel kookplezier en brengt je recepten met ‘Puur en Gezond Op Smaak’ op tafel.

Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht