Zwarte baars – lieu noir met kokos

147

Zwarte baars- Lieu Noir met Kokos en kerriekroepoek

Porties 4
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

  • 4 filets Zwarte baars van ca 125 gram
  • 4 eetlepels klapper – gemalen kokos
  • 1 eetlepel kerriepoeder
  • peper en zout naar smaak
  • 6 eetlepels Druivenpitolie om in te bakken

Instructies

  • Dep de filets droog
  • Bestrooi ze met peper, zout en kerriepoeder
  • Duw de filets aan 1 kant in de kokos en laat dit even drogen
  • Maak een koekenpan heet en giet hierin de druivenpitolie
  • Leg de filets met de kokoskant eerst in de pan en laat dit rustig 1 1/2 minuut bakken
  • Draai de filets om bak ze aan de andere kant nog 10 seconden en haal ze uit de pan en leg ze op een plat RVS schaaltje
  • Maak ze verder gaar op het moment dat je gaat eten in een voorverwarmde oven van 170 graden Celsius in ca. 8 minuten
  • Direct serveren met eventueel als extra crunch zelfgemaakte kerriekroepoek of gewone kroepoek

Notities

Hierbij het recept van kerrie-kroepoek als je het zelf wilt maken.
Gang: Bijgerecht, Diner, Gerecht, Hoofdgerecht, Lunch
Keuken: Belgisch, Frans
Diet: Vis
Trefwoord: Crunch
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht