Zuurkool carbonara

105

Carbonara van zuurkool

Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 50 minuten

Ingrediënten

  • 600 gram zuurkool
  • 1 dl. slagroom
  • 2 eidooiers
  • 50 gram gefruit uitje
  • 50 gram gebakken ontbijtspekjes
  • peper en zout

Instructies

  • Meng de slagroom en dooiers door elkaar.
  • De zuurkool een beetje afspoelen zodat ze minder zuur is.
  • Dan 30 minuten laten koken met het uitje en spekjes en een beetje aanhangend vocht.
  • Dan afgieten en het room-eidooier mengsel toevoegen en doorroeren.
  • Op smaak maken met peper en zout.
  • Direct serveren
Gang: Bijgerecht, Diner, Lunch
Keuken: Belgisch, Duits, Frans, Hollands
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht