Gemarineerde makreel met couscoussalade

215

Gemarineerde makreel met couscoussalade

Porties 4 personen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

  • 4 gemarineerde makreelzijdes
  • 200 gram couscoussalade
  • Gemengde salade gewassen en droog gedept of gecentrifugeerd
  • Mosterddressing
  • Plakjes komkommer
  • Blaadjes basilicum als garnering

Instructies

  • Creëer een voorgerecht als op de foto staat
  • Begin met de gemengde salade op het bord te leggen
  • Hierop een paar theelepels dressing gieten
  • Hierop de couscoussalade verdelen
  • De makreelfilets in de lengte door midden snijden en kruislings op de couscous leggen
  • Afgarneren met de komkommer en een blaadje basilicum of ander groen tuinkruid, zoals peterselie, dille

Notities

De afzonderlijke componenten zijn:
Gemarineerde vis
Mosterddressing
Couscoussalade je kunt de kerriepoeder eventueel weglaten en vervangen door couscouskruiden
 
Gang: Bijgerecht, Brunch, Diner, Lunch, Vis, Vooraf
Keuken: Belgisch, Deens, Frans, Hollands, Zweeds
Diet: Vis
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht