HALLO, IK BEN CARLO

 

Chef-kok, Food stylist & amateur fotograaf. Ik hou van de natuur, eerlijk eten en gastvrijheid.

Het verhaal achter deze website vol recepten

Vanaf 1980 is Carlo werkzaam in de Horeca als Restaurant-kok. Na 10 jaar is hij voor zichzelf begonnen als cateraar en opende hij in Pijnacker een traiteurwinkel genaam “De Harlekijn”.

Na deze opening is het avontuur begonnen als zelfstandig ondernemer en groeide zijn naam al snel en werd Carlo bekend in de regio, Delft, Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam. Als cateraar en partyorganisator heeft hij vele feesten, diners, evenement mogen verzorgen. Vanaf 2 tot 1500 personen. Hij kent het vak door en door en gastvrijheid staat bij hem hoog in het vaandel.

In 2000 heeft hij ‘De Harlekijn” verkocht op het hoogtepunt van succes en wilde hij het anders en rustiger aan doen. In 2003 heeft hij een kookstudio geopend in Pijnacker en ook dit werd een groot succes. Duizenden mensen heeft hij in de loop van 20 jaar een workshop gegeven en menigeen weet hoe je op de juiste manier een uitje kan snipperen en vis en vlees hoort te bereiden op een gezonde en verantwoorde manier.

Vanaf 2023 is de kookstudio gesloten en richt Carlo samen met zijn partner Pauline zich op de Chambres d’hôtes ‘Le Vieux Boulanger”. Deze Franse Bed and Breakfast, gelegen in het kleine gehucht Saint-Priest-la-Roche, is vanaf 2006 de plek waar je echt tot rust komt en kunt genieten van het echte Franse platteland en de gezonde culinaire keuken van Carlo.

Op deze website staan veel professionele recepten uit de hand van Carlo en kun je zelf goed toepassen in je eigen keuken. Simpel, makkelijk en goed te maken. Op deze manier kun je zelf Puur, Gezond en op Smaak jezelf en je gasten verrassen.

Veel kookplezier en tot ziens.

Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht