Tuintje van rundertartaar met piccalillysaus

119

Tuintje van tartare du boeuf met piccalillysaus

Porties 4 personen
Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

  • 400 gram rundertartaar
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 gesnipperde sjalot
  • 2 eetlepels tomatenketchup
  • 1 augurk in kleine blokjes gesneden
  • Tabasco naar smaak
  • Worcestersaus naar smaak
  • Peper en zout
  • Garnering
  • Garneersla roodlof, tuinkruiden en/of cresse
  • 8 gekookte kwarteleitjes van 3 minuten
  • Kappertjes
  • Witlof of roodlof

Instructies

  • Meng alle ingrediënten en breng het op smaak met peper en zout.
  • Maak een model op een bordje en versier het geheel naar eigen inzicht als een tuintje met de garnering.
  • Schep er op een mooie manier de piccalilly eromheen.
Gang: Bijgerecht, Brunch, Diner, Lunch, Vooraf
Keuken: Belgisch, Frans, Hollands
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht