Saltimbocca van kalfsvlees

181

Saltimbocca van kalfsvlees

Porties 4 personen
Voorbereidingstijd 30 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 50 minuten

Ingrediënten

  • 4 kalfslapjes van 125 gram
  • 2 plakjes Seranoham
  • 8 blaadjes salie
  • 2 eetlepels mascarpone

Instructies

  • Peper en zout de kalfslapjes licht aan beide kanten
  • Smeer er een laagje mascarpone op
  • Bedek dit met een plakje seranoham en een paar blaadjes salie
  • Rol het vlees op en zet het vast met een prikker
  • Bak de rolletjes in een koekenpan met een beetje olie en roomboter
  • Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius
  • Prik een kernthermometer in het midden van het rolletje en zet de temperatuur op 50 graden Celsius
  • Zet het vlees in de oven en haal het eruit als de temperatuur is bereikt
  • Ondertussen de pasta en de saus warm maken
  • De rolletjes snijden en op de warme pasta serveren en de saus erbij gieten
Gang: Brunch, Diner, Hoofdgerecht, Lunch, Vlees
Keuken: Argentinie, Italiaans, Mediteraans
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht