Salade met geitenkaas en frambozen

148

Salade met geitenkaas, frambozen & walnoot

Heerlijke salade erg geschikt als lunchgerecht
Porties 2 personen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 17 minuten

Equipment

  • 1 Scherp mes
  • 1 Snijplank

Ingrediënten

  • 1 bakje frambozen
  • 4 plakken geitenkaas
  • 2 eetlepels walnoten grof hakken of breken
  • Lollo rosso
  • Rucolasla
  • Veldsla
  • Aceto Balsamico-siroop
  • 4 eetlepels olijf olie extra vierge
  • Peper uit de molen

Instructies

  • Was de sla en droog ze met een sla centrifuge
  • Giet er een beetje olijfolie overheen en meng dit met elkaar
  • Verdeel de sla over de borden en verdeel er de geitenkaas, frambozen, walnoten over. En giet hierover de Aceto balsamicosiroop en strooi er nog een klein beetje peper uit de molen overheen.
  • Maak de Aceto Balsamicosiroop als volgt:
  • Neem 1 dl Aceto Balsamico rode wijnazijn en 4 lepels suiker of honing. Laat dit tot de helft inkoken in een klein steelpannetje, koel een klein beetje af op een lepel en kijk hoe dik de siroop is. Als de siroop nog iets te dun is dan nog even inkoken.
Gang: Diner, Lunch, Vooraf
Keuken: Belgisch, Frans, Hollands
Trefwoord: Framboos, salade
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht