Kerriekroepoek van tapiocameel

294
TOP

Kerrie kroepoek van tapiocameel

Voorbereidingstijd 3 uur
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 3 uur 10 minuten

Equipment

  • thermoblender

Ingrediënten

  • 350 gram water
  • 160 gram tapiocameel
  • 1 eetlepel kerriepoeder afgestreken
  • 3 gram zout, flinke snuf

Instructies

  • Doe het water, kerriepoeder, zout en tapiocameel in de thermoblender en gaar ze op 90°C.
  • Smeer of giet de de massa zo dun mogelijk uit op siliconenpapier en laat het een paar uur drogen in de oven van 100 graden Celsius
  • Vervolgens frituren in olie op 180°C.
Gang: Bijgerecht, Borrelhapjes, Diner, Lunch, Vis, Vlees
Keuken: Chinese, Indonesisch
Trefwoord: Crunch, Hartig
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht