Chocolade truffels
Equipment
- 1 Chocolade warmer
- 1 Parisienne boortje
Ingrediënten
- 2,5 dl. Slagroom
- 500 gram couverture
- Couverture om de truffels doorheen te halen
- Cacaopoeder
Instructies
- De ingrediënten smelten en vermengen en koud wegzetten in de koelkast.
- De couverture au bain marie verwarmen tot 45 graden of in de oven welke op 48 graden ingesteld staat
- Met behulp van een Parisienne boor bolletjes maken
- Met behulp van een vorkje de bolletjes door de gesmolten couverture halen en uit laten druipen en vervolgens door een bak met cacaopoeder halen
- Daarna eruit halen en op een schaaltje presenteren
Notities
Extra tips:
Deze canache kun je in verschillende vormen en variaties opspuiten.
Je kunt deze canache extra op smaak maken met o.a.: Likeuren: o Cointreau
o Grand Marnier
o Tiramisu likeur
o Tia Maria
o Cherry Brandy
o Rum
o Kirsch wasser
o Chocolade likeur Extra vulling: o Pistache noten
o Chocolade stukjes
o Pinda krokant
o Geschaafde amandelen
o Marsepein bolletjes Een speciale chocolade bain marie kun je bestellen op onze website kookenbakgerei.nl Parisienneboortjes kun je daar ook vinden.
Deze canache kun je in verschillende vormen en variaties opspuiten.
Je kunt deze canache extra op smaak maken met o.a.: Likeuren: o Cointreau
o Grand Marnier
o Tiramisu likeur
o Tia Maria
o Cherry Brandy
o Rum
o Kirsch wasser
o Chocolade likeur Extra vulling: o Pistache noten
o Chocolade stukjes
o Pinda krokant
o Geschaafde amandelen
o Marsepein bolletjes Een speciale chocolade bain marie kun je bestellen op onze website kookenbakgerei.nl Parisienneboortjes kun je daar ook vinden.