Pannacotta van frambozen met agar agar

133

Pannacotta van frambozen en agar agar

Porties 4 personen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

  • 300 gram frambozen puree
  • 3 dl slagroom
  • 1 eetlepel agar agar

Instructies

  • Kook de frambozenpuree/sap en strooi er de agar agar al kloppend bij met een garde
  • Voeg dan de room toe en laat dit even af koelen
  • Als je ziet dat de panna cotta dikker wordt dan kun je het in de des gewenste vorm gieten en op laten stijven in de koelkast
  • Dit dessert is leuk als klein onderdeel van een Grand dessert

Notities

Dit dessert is geschikt voor vegetariërs, omdat er geen gelatine in verwerkt is.
Gang: Dessert, Diner, Lunch, Zoet
Keuken: Italiaans, Mediteraans
Diet: Koemelk, Lactose
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht