Glaçage voor patisserie

133

Witte chocolade glaçage voor patisserie

Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

  • 7 gram gelatinepoeder
  • 45 gram water
  • 75 gram gecondenseerde melk
  • 110 gram kristalsuiker
  • 55 gram water
  • 130 gram witte chocolade in kleine brokjes gehakt kleurstof

Instructies

  • Week de gelatine in 45 gram koud water
  • Kook de 55 gram water met de 110 gram suiker
  • Vermeng de gelatine hierin
  • Als de gelatine is opgelost de
  • Verwarm de gecondenseerde melk au bainmarie tot 80 graden Celsius
  • Los hier de witte chocolade in op en vermeng dit met het suikerwater
  • Laat de glaçage afkoelen tot 36 graden Celsius en gebruik het nu om over de bevroren patisserie te gieten.

Notities

Dit rooster is erg handig om te gebruiken als lekrooster.
Gang: Dessert, Patisserie, Zoet
Keuken: Belgisch, Deens, Frans, Hollands
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht