Chocolade / Dessert / Patisserie / Zoet Chocolade Glacage 117 Chocolade glacage Een glacage is een mooi glimmend laagje over patisserie. Het zorgt ervoor dat het niet snel uitdroogt en langer goed blijft. Voorbereidingstijd 10 minuten minBereidingstijd 20 minuten minTotale tijd 30 minuten min Ingrediënten50 gr Glucosestroop85 gr Suiker100 gr Couverture50 gr Cacaopoeder14 gr Gelatine50 gr Water120 gr Room InstructiesWeek de gelatine in ruim water gedurende 10 minutenBreng de room, water, cacaopoeder, suiker en glucose aan de kook en voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe.Smelt ondertussen de couverture au bain marie en giet dit bij de hete massa.Meng het geheel met een staafmixer door elkaar en giet het dan door een bolzeefTe gebruiken bij een temperatuur van 35 graden Celsius Notities Gang: Dessert, Patisserie Keuken: Belgisch, Frans Trefwoord: chocolade Dit delen:FacebookXVind ik leuk:Vind-ik-leuk Laden...