Chocolade brownie
Ingrediënten
- 120 gr amandelpoeder
- 120 gr suiker
- 3 eieren
- 100 gr pure couverture
- 100 gr boter
- 20 gr Amaretto
- 3 druppels amandel essence
- 7 gr bakpoeder
- 1 gr zout
Instructies
- Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
- Klop de eieren, suiker wit en luchtig.
- Smelt de chocolade en de boter in een klein steelpannetje.
- Spatel dit door de eieren en vervolgens de amandelpoeder, het zout en bakpoeder.
- Bekleed een bakvorm van 4 x 15 x 15 cm met bakpapier.
- Je kunt ook een kleine springvorm gebruiken en de bodem met bakpapier spannen.
- Vul deze vorm met het beslag.
- Afbakken in 30 minuten op 175 graden Celsius.
- 10 minuten af laten koelen en dan uit de vorm halen.
- Snijdt de brownie in de gewenste afmeting.