Chocolade brownie

Porties 8 personen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 40 minuten

Ingrediënten

  • 120 gr amandelpoeder
  • 120 gr suiker
  • 3 eieren
  • 100 gr pure couverture
  • 100 gr boter
  • 20 gr Amaretto
  • 3 druppels amandel essence
  • 7 gr bakpoeder
  • 1 gr zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
  • Klop de eieren, suiker wit en luchtig.
  • Smelt de chocolade en de boter in een klein steelpannetje.
  • Spatel dit door de eieren en vervolgens de amandelpoeder, het zout en bakpoeder.
  • Bekleed een bakvorm van 4 x 15 x 15 cm met bakpapier.
  • Je kunt ook een kleine springvorm gebruiken en de bodem met bakpapier spannen.
  • Vul deze vorm met het beslag.
  • Afbakken in 30 minuten op 175 graden Celsius.
  • 10 minuten af laten koelen en dan uit de vorm halen.
  • Snijdt de brownie in de gewenste afmeting.
Gang: Dessert, High Tea, Zoet
Keuken: Amerikaans, Belgisch, Deens, Engels, Frans, Hollands, Zweeds, Zwitsers
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht