Amandel tuile voor siliconenmal

1K
decoratie

Amandel tuile voor siliconenmal

Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 30 minuten
Totale tijd 45 minuten

Ingrediënten

  • 60 gram amandelpoeder gezeefd
  • 10 gram boter zacht
  • 30 gram bloem patisserie
  • 60 gram eiwit
  • 50 gram rietsuiker of poedersuiker
  • 2 gram zout

Instructies

  • Meng alle ingrediënten door elkaar en laat dit 2 uur rusten, voordat je het gebruikt.
  • Op die manier mengen alle ingredienten zich goed met elkaar.
  • Verwarm de oven voor op 150 graden Celisus.
  • Leg de mallen op een bakplaat.
  • Smeer de siliconen mallen in met het beslag en maak de randen goed schoon.
  • Bak de tuiles in ca. 15 minuten goudbruin en haal ze er voorzichtig uit
  • Bewaren in een afgesloten doos met keukenpapier
  • Gebruik ze voor desserts
Gang: Bijgerecht, Dessert, Diner, Lunch, Zoet
Keuken: Belgisch, Frans, Hollands, Italiaans, Mediteraans
Diet: Ei, Gluten
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht