Aardappel
BBQ
Bakery
Burger
Cookie
Crunch
Decoratie
Eenpansgerecht
Framboos
Gevogelte
Green egg
Grillen
Groenten
Hamburger
Hartig
High tea
Koffie
Parmezaanse kaas
Portugal
Quick & Easy
Quick Meal
Saus
Siroop
Soezenbeslag
Spaghetti
Spies
Suiker
Tapas
Thee
Toast
Video
Vis
Vlees
Zoete aardappel
amandel
aubergine
bietjes
bloemkool
buffet
chevice
chocolade
citrus
couverture
dessert
ei
eiwit
feestdagen
fermenteren
kaas
kerstmis
kip
likeur
linzen
menu
paella
patisserie
peer
porc
pulled
roodfruit
room
roomboter
salade
spinazie
taart
tabouleh
vegan
vegetarisch
vers
vlierbessen
wasabi
witvis
wokken
Ei
Gluten
Gluten vrij
Koemelk
Lactose
Noten
Selderij
Sulfiet
Vegetaries
Vis
Vis
+ 20 gram boter
4 epices
Aarde gemaakt van chocoladecrumble of streuzel
Aceto Balsamico-siroop
Aceto balsamico
Acetobalsamico
Afval van de lamsracks
Als garnering fijngesneden bieslook of peterselie toevoegen .
Als garnering:
Als je het hebt 2 eetlepels glace de viande / jus de veau
Als kookvocht
Amaretti koejes verkruimelen als garnering
Amaretto
Appels / goudreinette of Elstar
Appels in 28 dunne plakjes gesneden op de mandoline
Armagnac of Cognac
Atsina cresse
Aubergine
Aubergine in dunne plakken gesneden
Aubergine klein
Augurk in brunoise
Avocado
Banketbakkersroom volgens recept
Baramundi filet of Victoriabaars
Basilicum
Basilicum blaadjes
Basilicum en/of rucola als garnering
Beslag
Bier
Bieslook fijngesneden
Bietencouscous
Bietensap
Bigarreau / gekonfijte kersen fijn gehakt
Bitterkoekjes of amarettikoekjes fijn gehakt
Blaadjes basilicum
Blaadjes basilicum als garnering
Blaadjes garnering
Blaadjes verse salie
Blauwe bessen
Blauwe bessen voor de garnering
Bloed sinaasappel
Bloem
Bloemkool couscous
Bodempje water
Bol courgettes of 1 grote courgette
Bosje rucola sla
Boter om in te bakken
Bouquet garni
Brisee deeg
Broodcroutons als crunch
CHOCOLADE CRUMBLE
Ca. 1.5 kg gemengde zeevis en zeevruchten. zoals mul
Ca. 150 gram gesmolten chocolade
Cacaopoeder om doorheen te rollen
Callebaut witte chocolade
Chinese vermicelli
Chocolademousse of een bavarois naar keuze
Chocolademousse om mee te smeren
Cocktailsaus
Couverture om de truffels doorheen te halen
Couverture om doorheen te halen
Cresse blaadjes als garnering
Croutons van wit of focaccia brood rond of vierkant
Croutons van wit of foccacia brood rond of vierkant
Crumble van cacao voor de garnering
Crunch van chocolade
Crunch van gebrande hazelnootjes
Daarna licht peperen en zouten
De velletjes van de kip
Dessertkoekjes als garnering
Dijon mosterd
Dijonmosterd
Dille
Dragon en/of appelbolletjes
Dragonazijn
Dressing
Dressing met:
Dressing van 4 eetlepels olijfolie
Druivenpitolie of Zonnebloemolie
Druivenpitolie of zonnebloemolie om in te bakken
Druivenpitolie of zonnenbloemolie
Druivenpitolie om in te bakken of anders zonnebloemolie
Druivenpitolie om te bakken
Druppeltjes tabasco
Eendenborsten “La Lande”
Eetbare viooltjes
Elstar appel in kleine blokjes gesneden
Elstar appels
Elstar appels of Jona Gold in brunoise (kleine blokjes van 4 x 4 mm) gesneden
Eventueel 50 gram zoete aardappel
Eventueel Gamba's of mosselen op het laatst in de risotto mee verwarmen
Eventueel champignons
Eventueel een beetje Italiaanse Semola bloem voor de binding
Eventueel een beetje bloem voor de binding of een stukje ontbijtkoek
Eventueel goudspray
Extra amandelbeslag vulling bestaat uit:
Fetta gekruimeld
Fijne rasp van 1 citroen
Fijngehakte peterselie
Frambozen
Franse mosterd Dijon
Frituurolie zonnebloem of soja
Frosting:
Galia appeltjes of Pinklady
Garneersla
Garneren met:
Garnering cresse
Garnering van Venne cresse
Garnering van peterselie of een cresse
Garnering van rucola sla of bieslook
Gekookte bietjes in brunoise (kleine blokjes van 4 x 4 mm) gesneden
Gele bieten gekookt en in kleine blokjes gesneden
Gemengde salade gewassen en droog gedept of gecentrifugeerd
Gemengde salade voor de garnering
Gemengde slasoorten
Gepureerde gedroogde pommedoritomaten op olie
Geroosterde sesamzaadjes als garnering
Gesneden wit van prei
Gezouten caramel bullits
Grand Marnier
Grote zoete aardappel in blokjes van 1 x 1 cm gesneden
Half om half gehakt of rundergehakt
Half zakje gedroogde gist
Halfvolle yoghurt
Halve theelepel zout
Het eendenvet eventueel zeven door een fijn zeefje
Het groen van een prei
Hollandse- of Noorse garnalen
Ingrediënten
Ingrediënten vulling750 ml. volle melk1 snufje zout80 gram dessert rijst1 zakje vanille suiker80 gram suiker2 eieren, gescheiden
Italiaans broodje of foccacia
Italiaanse bloem - Semola - harde bloem
Italiaanse bloem 00
Japanse Panko
Jasmijn rijst
Javaanse palmsuiker of bruine basterdsuiker
Je kunt ook kleine vooraf geblancheerde spruitjes nemen in de wintertijd.
Jus d’orange of limoen/citroen
KIP MARINEREN
Kappertjes als garnering
Kerntemperatuurmeter
Kerrie-knoflook jus
Kerriepoeder
Kerriepoeder of ander specerij om smaak te geven aan de filets
Kervel
Kervelblad fijn gesneden
Kirsch of Marasquin
Klontje boter
Klontje roomboter 20 gram
Klontje roomboter ca. 25 gram
Knolselderij
Komijnpoeder
Kook deze dan eerst beetgaar in ca. 5 minuutjes
Kookvocht 3 dl appelsap van de zwezerik
Koreander poeder ketumbar
Koude boter
Kruidenolie
Kwastje met water
Le Capelin Filets van 250 gram
Limoen geraspt
Limoensap
Limoncello of ander likeur
Little Jam sla
Little gem sla
Lollo rosso
Maak eerst een mengsel van de volgende ingrediënten voordat je het door het gehakt doet
Maanzaadjes en / of
Mais kipfilets
Mais kipfilets in stukjes gesneden van ca 2 cm.
Malse biefstukjes
Mayonaise
Meiknollen in 28 dunne plakjes gesneden op de mandoline
Meng de ingrediënten door elkaar heen.
Merengue
Mespuntje Paprikapoeder
Mini candy bars
Mini paprika's
Mire poix mager =
Moluks kaneelstokje of 2 kaneelstokjes
Mosterd dressing
Mosterddressing
Munt
Muntblaadjes
O.a. Zeebaars
Of 2 limoen blaadjes
Of 50 gram zongedroogde tomaten
Olijfolie of knoflookolie
Opgeklopte slagroom als garnering
Oregano
Orzo pasta
Ossenstaart mag ook
Paar druppels worcestersaus
Paar druppels worchestersauce
Paella kruiden
Pakje filodeeg diepvries
Panko of gewoon paneermeel
Panko of paneermeel
Panko paneermeel
Parmezaanse kaas
Parmezaanse kaas geraspt
Parmezaanse kaas vers voor de topping
Parmezaanse kaas vers voor de vulling geraspt
Parmezaanse kaas; Bak deze ingrediënten in een oven van 180 graden in ca. 15 minuten goudbruin en maak ze met een vijzel fijn of even in een keukenmachine.
Parmezaanse koekjes
Pasta of risotto
Pasta zoals linguine of spaghetti
Pastinaak in kleine blokjes gesneden en 1 minuut geblancheerd
Peper
Peper / zout
Peper en zout
Peper uit de molen
Peterselie takjes voor de garnering eventueel
Picata Beslag
Platte peterselie
Provençaalse kruiden
Pureer deze in de keukenmachine tot een fijne tapenade
RECEPTUUR VOOR DE VISSAUS
Radijsjes
Rauwe lasagnevellen
Receptuur suikerdeeg
Receptuur voor 10 personen:
Receptuur voor 8-10 personen
Receptuur voor de kipflensjes ca. 18 stuks
Rijst olie om in te bakken
Rijst olie om in te bakken en om door het vlees te mengen
Rijstolie om te bakken of gebruik het eendenvet als dit niet te bruin is.
Rode ui gesnipperd of bosui schuin gesneden
Rood fruit of
Roomboter en olijfolie om in te bakken
Rucola sla of kropsla
Rucolasla
Salade maken
Saus
Saus/dressing gemaakt van:
Saus: 1 dl abrikozenpuree of 1/2 dl abrikozensap
Saus: 1 dl volle yoghurt
Savora Mosterd
Schepje suiker
Scherm vlierbloesem
Scheut azijn
Scheutje balsamicoazijn
Scheutje olijfolie
Scheutje vieux
Scheutje vieux / whisky
Scheutje witte wijn 1/2 dl
Scheutje witte wijn of dragonazijn
Scheutje zonnebloemolie
Schillen en klokhuizen van 4-6 appels
Schoongemaakt en het vet ingesneden
Semola / Durobloem / harde Italiaanse bloem
Semola maisbloem om te binden
Serundeng
Siliconen vormen om de bombes in te maken
Sinaasappel geleispiralen
Sinaasappelschil zestes van ½ sinaasappel
Sla om te garneren
Sla soorten als garnering
Slagroom voor de garnering
Snijd het brood in kleine blokjes en bestrooi deze met een beetje kerriepoeder. bak deze in ca. 15 minuten krokant in een oven van 180 graden celsius.
Soufflémassa
Spaanse schapenkaas
Stukje knolselderij
Stukje prei
Stukjes tuile
Suikerdeeg met cacao
Suikerdeeg naturel
Suikerdeeg voor de bodems
TAJINE SCHOTEL BEREIDING
TOMATENFONDUE
Tabasco naar smaak
Tacochips voor de garnering Crunch van:
Tagliatelle
Takje garnering
Takje mint voor de garnering
Takjes cresse voor de garnering
Takjes dille of cresse voor de garnering
Takjes kervel of peterselie of dille
Tia Maria
Tijm
Tijm of Provençaalse kruiden
Tomaat of 4 kerstomaatjes
Tomaat stukjes zonder pitjes
Tomaten-paprika-avocado salsa
Topping
Truffel tapenade of fijngehakte champignons welke zijn gebakken
Truffelmayonaise of een beetje pesto
Tuinkruiden als gernering
Ui fijngesnipperd
VOOR DE COUSCOUS
VOOR DE DOPERWTENSAUS
VOOR DE DRESSING
VOOR DE GARNERING
VOOR DE GEPOCHEERDE VIJGEN
VOOR DE RIJSTPUDDING
VOOR DE SALADE
VOOR DE SALSA VAN TOMAAT
VOOR DE VULLING
VOOR DE ZALMMOUSSE
VOOR DE ZALMTARTAAR
VOOR HET DEEG
Vaduvan crème
Vanille basis / banketbakkersroom
Varkensrugstuk zonder rib
Veldsla
Vers fruit
Vers fruit voor garnering
Verschillende mooie stukjes visfilet
Verse kruiden zoals tijm
Versgemalen peper
Vis bouillon / fumet
Voor de Amandel pâte:
Voor de Hollandaisesaus
Voor de Pindasoep:
Voor de acetosiroop
Voor de afwerking:
Voor de avocado crème:
Voor de cappuccino:
Voor de crème
Voor de lasagnesaus:
Voor de limoncello crème:
Voor de marinade
Voor de mayonaise
Voor de merengue:
Voor de salsa:
Voor de saus:
Voor de smaak-decoratie
Voor de tapenade
Voor de uiencompote
Voor de vulling b.v.
Voor de zalmrilette
Voor een chocolade kapsel; i.p.v. 150 gram bloem:
Voor een extra hazelnooteffect kun je 50 gram gebrande en fijngemalen hazelnootjes toevoegen
Voor het beslag
Voor het bierbeslag
Voor het garnituur
Voor het glazuur van de cake van Nantes
Voor het soezendeeg
Voorbereiding Snijd de brioche in plakjes of blokjes Laat de korst er aan dat geeft een mooie kleur schakering. Crème Anglaise /banketbakkersroom Receptuur
Vruchtenpuree / coulis
Walnoten
Werkwijze
Wilde spinazie of geblancheerde bimi scheuten
Wit bouquette bestaat uit:
Witlof of roodlof
Witvis, zoals schol, wijting, kabeljauw, tong
Wonton velletjes
Worcestersaus naar smaak
Zeebaars filets met vel zonder graat
Zeewolf zonder graat
Zeezout
Zeezout uit de molen
Zelfrijzend bakmeel gezeefd
Zoete aardappelen geschild en in kleine blokjes gesneden
Zonnebloemolie
Zonnebloemolie of druivenpit olie om in te bakken
Zonnebloempitten geroosterd en / of
Zout en peper
Zout en vers gemalen peper.
Zwarte baars van ca 125 gram
Zwarte olijven zonder pit
Zwezerik
aardappel in kleine blokjes gesneden en gewassen en droog gedept
aardappelen
aardappels in 8 partjes gesneden
aardappelzetmeel of custardpoeder of maïzena gezeefd
aardbeien
aardbeien en/of frambozen
abrikozen jam verwarmt en gezeefd
abrikozenpuree of 1/2 dl abrikozensap
abrikozenpuree of sap of ander fruitsap-puree
aceto balsamico azijn
achterham
afgestreken theelepel zout
afsnijdsels van bleekselderij inclusief blad in kleine stukjes
afsnijdsels van knolselderij in kleine stukjes
agar agar
amandelen heel
amandelpoeder
amandelpoeder gezeefd
amandelpoeder of geschaafde amandelen
amaretto likeur
ananas
ananastomaat geel of coeur de boeuf tomaat rood
ansjovis
ansjovis filets
ansjovis filets uit een blikje
appel
appel granny smith
appel in kleine stukjes gesneden
appelbolletjes van 1 cm doorsnede dit kan je met een meloenboortje doen.
appels Elstar
appels Elstar of Pink Lady of 2 rijpe peren
appelsap inkoken tot ½ dl
arachideolie
asem tamarinde
aubergine en brunoise
aubergine gebakken in de olijfolie
aubergine in kleine blokjes gesneden
aubergine snijden in kleine blokjes van 3 mm
augurk fijngehakt
augurk in kleine blokjes gesneden
augurk in kleine blokjes of 2 eetlepels zilveruitjes
augurk in kleine stukjes gesneden
augurk zeer fijn gesneden
augurken
augurkenvocht om de meiknol en appel te marineren
augurkjes
avocado met 1 eetlepel mascarpone en een beetje peper en zout en een klein mespuntje cayennepeper. Hier van een gladde mousse maken.
avocado rijp met 20 druppels citroensap
avocado's
azijn
azijn of citroensap of balsamico wijnazijn
backing powder
bacon in stukjes gesneden
bak/grill olie bv druivenpitolie of zonnebloemolie
baking soda
bakje frambozen
bakjes champignons in kleine blokjes gesneden
bakpoeder
balsamico wijnazijn
banketbakkersroom
basilicum voor de garnering
basterdsuiker
beetje zout en peper
biefstukjes van 150 - 160 gram per stuk
bieslook
biologische zalmfilet
blaadje laurier
blaadje laurier heel
blaadjes dragon of mint fijn gesneden
blaadjes gelatine
blaadjes munt
blaadjes roodlof
blaadjes salie
blad gelatine
bladerdeeg
blanke hazelnoten
bleekselderijsteel fijn gesneden
blikje ansjovis
blikje tomatenpuree
blikje tonijn op waterbasis
blikjes tomatenpuree
blikjes tomatenpuree van 50 gram.
bloem
bloem gezeefd
bloem of maizena
bloem om te bestuiven
bloem om uit te rollen
bloem patisserie
bloemkool
bloemkool stukje met stronk en al
bloemkoolroosjes
bloempotjes
blokjes gerookt spek of bacon
bol knoflook
bol radettio sla fijn gesneden
boontjes in stukjes gesneden
bos basilicumblaadjes
bosje basilicum
bosje peterselie
bosje peterselie gehakt
bosje peterselie gewassen
bosje peterselie of kervel
bosje waterkers indien voorradig
bospeen in kleine plakjes gesneden en 24 minuutjes voorgekookt
bosui schuin fijn gesneden
bosuitje fijn gesneden
bosuitjes fijn gesneden
boter
boter en 1 dl olijfolie om in te bakken
boter in kleine blokjes
boter in stukjes gesneden
boter of 1 dl olijfolie
boter of margarine om in te vetten
boter om de aardappels in te bakken
boter om in te veten
boter om toe te voegen
boter op kamer temperatuur
boter op kamertemperatuur in blokjes
boter smelten en uitlaten bruisen totdat het lichtbruin wordt.
boter smelten tot ca. 45 graden
boter zacht
bouillon
bouillonblokjes of gebruik een halve liter sterke verse bouillon
bourgogne wijn rood
brioche boterhammen
brioche brood of lange vingers
briochebrood
brisee deeg om uit te rollen als bodem voor de quiche 24-30 cm
broccoli stronk
brood om croutons te maken
bruine basterd suiker
bruine basterdsuiker
cacao
cacaoboter
cacaopoeder
camembert of geitenkaas
casino boterhammen om croutons te maken
cayenne peper
cayennepeper naar wens
cc bier
champignons
champignons gesneden
champignons in kleine stukjes gesneden
champignons in plakjes
champignons in plakjes gesneden
champignons in stukjes gesneden
champignons kastanje grof pureren en bakken
chanterelles
cherry tomaatjes voor de garnering
chilipoeder
chilisaus
chocolade couverture
chocolade couverture puur
chocolade om in te smeren
chorizo
chorizo in blokjes gesneden van 1 cm
citroen in 8 parten snijden als garnering en om op smaak te maken
citroenrasp
citroensap
coquilles Saint-Jacques
courgette
courgette en brunoise
courgette gebakken in de olijfolie
courgette in brunoise
courgette in kleine blokjes gesneden
courgette in kleine blokjes van 3 x 3 mm
courgette in plakjes gesneden van 1/2 cm
courgette snijden in kleine blokjes van 3 mm
couscous
couscous kruiden
couscous kruiden of Ras el Hanut
couscoussalade
couverture
cranberry's
creamcheese
croutons van blokjes focaccia van 1 x 1 cm
crème fraîche
crème fraîche of slagroom
custard
custardpoeder
daun djeruk purut
de sinaasappelpartjes van de sinaasappel die geraspt is
de stelen en/of blaadjes van tuinkruiden zoals:
deel Aceto balsamico
delen olijfolie
dessertrijst
dessertrijst / jasmijnrijst
diepvries doperwten
diverse soorten sla
djahé
djinten
donkere rum
dooiers
doorregen riblappen / Iers rundvlees
doosje sugar snaps geblancheerd
doperwten
doperwten diepvries
doperwten vers
dorade filets klein
draadjes saffraan of theelepeltje saffraanpoeder
dragon
dragonazijn of witte wijn azijn
dragonblaadjes fijn gesneden
droge gist
droge witte wijn
droge witte wijn of groentenbouillon
druivenpit olie
druivenpit olie of olijfolie
druivenpit olie of zonnebloemolie om in te bakken
druivenpitolie
druivenpitolie of zonnebloemolie of
druivenpitolie om in te bakken
druivenpitolie om in te braden
druppels amandel essence
druppels citroensap voor de frisse fruitige smaak / mag je ook weglaten als je het niet in huis hebt.
druppels tabasco
druppels walnotenolie
druppels worcestersaus
druppels xeres azijn of een klein scheutje sherry
dun gesneden ontbijtspek of pancetta
dun plakje ontbijtkoek
dunne plakken van een dikke aubergine
dunne reepjes piment
echte honing
een eetlepel zeer fijn gesneden bieslook
eetl chilipoeder
eetl kappertjes
eetl mosterdpoeder
eetl olie
eetl olie om te fruiten
ei
ei de helft is voor het deeg
eidooier
eidooiers
eieren
eieren M
eieren gesplitst
eieren hardgekookt
eieren los geklopt
eieren met 50 gram suiker met 1 zakje vanillesuiker
eieren welke nog 3 weken houdbaar zijn
eiwit
eiwit / 4 stuks
eiwit los geklopt met een beetje zout
eiwit op kamertemperatuur
eiwitten
eiwitten = 100 gram
eiwitten met 200 gram suiker
eiwitten stijf opslaan met 125 gram kristalsuiker
en/of 1 pakje groene asperges
en/of 200 gram peultjes
eventueel sugar snaps
extra virgin olive oil
fazanten dijenvlees
fijn gehakt teentje knoflook
fijn gehakte peterselie
fijn gehakte peterselie, selderij, bieslook, munt
fijn gemalen amandelen
fijn gemalen walnoten
fijn geraspte Parmezaanse kaas
fijn gesneden & gefruit uitje
fijn gesneden bacon
fijn gesneden bieslook
fijn gesneden bosui
fijn gesneden bosuitje of 5 cm 1/2 prei ringetjes
fijn gesneden dragon
fijn gesneden knoflook
fijn gesneden rucola
fijn gesneden teentje knoflook
fijn gesneden teentjes knoflook
fijn gesneden uien
fijn gesneden verse gember
fijn gesneden zeekraal of
fijn gesneden zongedroogde tomaat
fijn gesneden zuring of dille
fijn gesnipperd sjalotje
fijn gesnipperd uitje
fijn gesnipperde rode ui
fijn gesnipperde sjalot of rode ui
fijn gesnipperde ui
fijne kristalsuiker
fijne mosterd
fijne suiker
fijngehakte peterselie of dille
fijngesneden dille
fijngesneden prei
fles rode
fles rode wijn
fles rode wijn of 1/2 water half rode wijn
flinke scheut ketjap manis
foccaciabrood croutons goud bruin gebakken in de oven in 10 minuten bij 170 graden Celsius
frambozen azijn
frambozen puree
frambozensap voor de garnering
frites
frituurolie
gamba's
garnalen
garnering
garnering zoals cresse
gebakken ontbijtspekjes
geblancheerde zeekraal
gebrande kokos - klapper
gecondenseerde melk
gedroogde gist
gedroogde oregano
gefrituurde kappertjes
gefrituurde uitjes
gefruit uitje
gehakt half om half of alleen rundergehakt
gehakt rundvlees
gehakte gemengde noten
gehakte geschaafde amandelen
gehakte peterselie
gehakte selderij of dragon
gehakte verse salie
gehaktkruiden
gekookte bieten
gekookte diepvries doperwten
gekookte garnalen
gekookte kikkererwten
gekookte kwartel eitjes 3 minuten
gekookte kwarteleitjes 2 minuten en pellen
gekookte kwarteleitjes 3 minuten koken
gekookte kwarteleitjes van 3 minuten
gekookte melk om de puree gladder te maken of 1 dl kookvocht achter houden
gekookte pasta oortjes
gekookte rode biet in brunoise
gelatine
gelatine blaadjes
gelatinepoeder
gele bieten in kleine blokjes gesneden
gele bietjes gekookt en in kleine blokjes gesneden
gele colorante of 1 eetlepel kurkuma
gele en-of rode paprika in brunoise
gele paprika in reepjes gesneden
gele paprika in stukjes gesneden
gele paprika van 3 x 3 mm
gelei suiker
geleisuiker
gemalen Parmezaanse kaas
gemalen amandelen
gemalen hazelnoten / walnoten / gebrande amandelen
gemarineerde makreelzijdes
gember
gember geraspt
gemberpoeder
gembersiroop
gepelde en gesnipperde en gefruite sjalotjes
gepelde scampi’s
gepelde walnoten of amandelpoeder/meel
geraspte Parmezaanse kaas
geraspte kaas
geraspte kaas of Parmezaanse kaas
geraspte kleine winterpeen
geraspte kokos
geraspte pittige parmezaanse kaas
geraspte schil van 1 sinaasappel en/of 1 citroen
geraspte schil van 2 citroenen of 1 citroen en 1 limoen
geraspte schil van een sinaasappel
geraspte winterpeen van 200 gram
gerookte forelfilets
gerookte ham
gerookte paling afval of gerookte zalm
gerookte zalm
gerookte zalm dun gesneden
gerookte zalm in kleine stukjes gesneden
geschaafde amandelen
geschaafde en gebruneerde amandelen
gesmolten boter
gesmolten boter of beurre noisette
gesmolten chocolade
gesmolten pure chocolade / couverture
gesmolten roomboter
gesmolten roomboter geklarifieerd
gesneden champignons
gesneden gerookte ribeye of rosbief
gesneden rode paprika
gesneden taugé
gesneden uien
gesnipperd en gefruit uitje met 1 theelepeltje kerriepoeder
gesnipperd ui
gesnipperd uitje
gesnipperd uitje extra fijn
gesnipperd uitje gebakken
gesnipperd uitje klein of sjalotje
gesnipperde sjalot
gesnipperde ui
gesnipperde ui gebakken
gesnipperde ui welke is gebakken
gevogelte bouillon zonder zout
gevogelte of vis bouillon op smaak
gevogelte- rund of groentebouillon
gewassen ui en in kleine stukjes gesneden
gewelde pruimen / abrikozen / leg ze 1 nacht in koud water
gewelde rozijnen
gewelde rozijnen of 'Boerenjongens'
gezeefde bloem
gezeefde zelfrijzendbakmeel
glace de viande
glas droge witte wijn
glas rode wijn
glas rode wijn of port
glas witte wijn
goedkope pindakaas
grill olie
groene asperges
groene courgette
groene kruiden
groene kruiden mosterd
groene kruidenmosterd
groene olijven zonder pit
groene paprika in stukjes gesneden
groene verse pepertjes
groentebouillon
grof gehakte rucola
grote aardappels
grote eieren
grote fijn gesnipperde ui
grote garnalen of gamba's
grote of 2 kleine rode paprika's
grote of 8 kleine champignons of portobello
grote puree aardappelen
grote rijpe ananas tomaten of coeur de boeuf tomaten
grote rijpe tomaten
grote ui gesnepiierd
grote uien
grove harde Italiaanse semola bloem
grove mosterd
half gedroogde tomaat in blokjes gesneden
half gezouten zachte boter
half zongedroogde tomaat
halve nootmuskaat
hamburger kruiden
hand vol sultana rozijnen geweekt in de Amaretto
hand vol sultana rozijnen geweekt in de Mandarine Napolion
handvol peterselie
handwarm water om de gist in op te lossen
harde Italiaanse bloem
haricots vert in kleine stukjes gesneden van 5 mm
haricots vert of sperzieboontjes 2 minuutjes geblancheerd
hazelnoot of amandelen
hazelnootboter zie inleiding
hazelnootolie
hele eieren
hertenbiefstukken van ca. 150 gram
honing
jus d'orange
kalfs-ribeye / friander aan 1 stuk
kalfsbotten of schenkel met vlees.
kalfsgehakt niet al te mager
kalfsgehakt of rundergehakt
kalfslapjes van 125 gram
kalfslapjes van 150 gram
kalfsribeye / friander van ca. 1 kg
kaneel
kaneel of koekkruiden
kaneel of speculaaskruiden
kaneelpoeder
kaneelstokje
kaneelsuiker
kappertjes
kappertjes azijn
kappertjes fijngehakt
kappertjes heel
kapucijners
karnemelk
kataifideeg voor de crunch / decoratie
kemirienoten
kerriepoeder afgestreken
kerriepoeder of
kerriepoeder of vaduvan
kerstomaatjes
kervel fijn gehakt
ketjap
ketjap manis
ketoembar
ketoembar / gemalen koreander
keukenstroop of schenkstroop
kikkererwten grof pureren
kilo groenten: bloemkool
kilo zoetzure appels
kipfilet
kipfilet in blokjes gesneden van ca 2 cm
kipfilet in stukjes gesneden
kipfilet of kippedijen
kipfilets met vel
kipfilets of gerookte kipfilets van 125 gram
kipfilets scharrelkip
kipfilets scharrelvlees of garnalen of zoete aardappel of andere producten om te frituren
kiphamburgers
kipkarbonades zonder bot
kipkarkassen en / of afsnijdsels van kip of een soepkip
kippenbouillon
kippenbouillon die op smaak is gebracht met peper en zout
kippendijbeen vlees in stukken snijden van ca 2 cm en op smaak maken met peper en zout en vermengen met 4 eetlepels druivenpitolie of zonnebloemolie
kippendijbeenvlees van scharrelkip
kippendijen
kippendijenvlees
kippenpoten
kipvleugeltjes
klapper - gemalen kokos
klein blikje witte tonijn
klein courgette in kleine blokjes van 1/2 x 1/2 cm gesneden
kleine blokjes fettakaas
kleine cornichons of augurkjes in stukjes gesneden
kleine foccacia broodjes of hamburger broodjes open gesneden
kleine ui fijn gesnipperd
kleine winterpeen of 4 was peentjes fijn gesneden
klont boter
klontje
klontje roomboter
klontjes roomboter
knoflook
knoflook fijn gesneden
knoflook fijn gesnipperd
knoflook fijngesneden
knoflook geperst
knoflook mayonaise / Aioli
knoflook olie
knoflook uit de knijper
knoflook, fijn gesneden of geperst
knoflookolie
knolselderij geschild en in blokjes gesneden van ca. 2 x 2 cm
knolselderij in blokjes 1 cm
knolselderij in blokjes gesneden van 1 cm en 2 minuten geblancheerd
knolselderij in kleine blokjes gesneden en 2 minuutjes geblancheerd
koekkruimels
koenjitwortel of 1 theelepeltje kurcuma
koffie om de lange vingers in te dopen
koffielepels bakpoeder
kokend water
kokende melk
kokosmelk
kokosmelk of volle melk
kokosrasp
komijn
komkommer
komkommer zonder zaad in stukjes gesneden
koolzaadolie
koolzaadolie of olijfolie extra vierge
kopje water
koud water
koude klontjes roomboter
kreeften van 500-600 gram per stuk
krieltjes
kristal suiker
kristalsuiker
kristalsuiker en 25 gram vanillesuiker
kristalsuiker fijn door de foodprocessor malen
krop Ysbergsla of Romano sla
kruidnagel
kruidnagels
kruimige aardappelen Eigenheimers
kruimige aardappels
kruimige geschilde aardappelen
kurkuma
kwarteleitjes 1 minuut gekookt en daarna gepeld
kwartels
lamsracks
lange vingers
laos
laurier
laurier blaadjes
laurierblaadje
laurierblaadjes
laurierblad
lauw warm water
lauw water
lepels mayonaise
licht gekonfijte ananas
lichte soyasaus
lijnzaad
likeur
limoen
limoenblaadjes of rasp van 1 limoen
limoenblad of 1/2 geraspte limoenschil zonder het witte gedeelte wat bitter smaakt.
limoensap of citroensap
limoncello
linzen uit Puy de Dôme
lomboks
losgeklopt ei
losgeklopt ei om te paneren
maanzaad
mager biefstuk gemalen
mager spek / bacon
magere rundvleeslapjes
magere yoghurt
makreelfilets zonder graat ca. 50 gram per stuk
mango bolletjes van draaien en van het overgeblevene puree maken en als saus gebruiken
mango of passiefruit puree/sap
mangopuree
mascarpone
mayonaise met een mespuntje kerriepoeder of Vaduvan
maïskorrels
maïzena
meel
meiknolletjes
melk
meloen
meloen Cantaloup of Chantaise
mespunt zout
mespuntje cayennepeper
mespuntje gerookte paprikapoeder
mespuntje kaneel
mespuntje kerriepoeder
mespuntje nootmuskaat
mespuntje ras el hanout
mespuntje zout
mineraalwater of witte rum
mint of Atsina cresse voor de garnering
mirin
mosterd
mosterd Dijon
mosterd grof of fijn
mosterddressing zie recept
mozzarella
munt blaadjes
munt fijn gesneden
munt of citroenmelisse
naar behoefte zout en peper
naturel roomkaas
natuurazijn
natuurazijn of witte aceto balsamico
nootmuskaat
nootmuskaat of vers geraspt
notenolie / hazelnoot of walnoot
nouilly prat
oesterzwammen
of
of 5 grote puree aardappelen
of 8 plakken Tahoe
of 8 walnoten om te garneren
of olijfolie
olie
olie en 25 gram boter om in te bakken
olijf olie extra vierge
olijf olie om in te bakken
olijfolie
olijfolie en 50 gram roomboter om in te bakken
olijfolie extra vierge
olijfolie extra vierge groene fles Behavour
olijfolie of geroosterde koolzaadolie of sesamolie
olijfolie of koolzaadolie
olijfolie of pruimpitolie
olijfolie om de aardappels in te bakken
olijfolie om in te bakken
ongeveer 16 steeltjes bieslook
ongezouten roomboter
ontbijtspek in blokjes 1 cm
ontbijtspek in kleine blokjes
opgeklopte slagroom
optioneel 6 eetlepels Panko
ossenhaas of rosbief
ovenschaal ca. 20 x 30 cm
pakje boter en 150 ml zonnebloemolie
pakje boter of
pakje sugar snaps van 100 gram 1 minuut geblancheerd
paneermeel
paneermeel / panko
paneermeel of Japans broodkruim Panko
paneermeel of panko witbrood kruim
paprika in kleine blokjes en gebakken
paprika in kleine blokjes gesneden
paprikapoeder
parel couscous
parelcouscous
pastinaak geschild en in blokjes gesneden van ca. 2 x 2 cm
pastis of pernod
patent bloem
patentbloem
patisserie bloem of patentbloem
patisseriebloem
peper en zou
peper en zout naar smaak
pepermolen aan beide kanten
pernod
perziken
pesto
peterselie
peterselie fijngehakt
peterselieblaadjes fijn gesneden
peultjes afgehaald en 1 minuut geblancheerd
piccalilly Kesbeke
pindakaas
pinda’s
plakken Serranoham
plakken citroen
plakken eiermie
plakken geitenkaas
plakken gerookte zalm
plakken roggebrood
plakken stokbrood
plakken tramezzini brood
platte peterselie met steel en al
poedersuiker
poedersuiker gezeefd
polenta
pommedori tomaten in kleine blokjes snijden van ½ cm
pompoen
pompoen geschild en in stukken gesneden van ca 2 cm
pompoen in kleine blokjes gesneden
pompoen in kleine stukjes gesneden
pompoenpitten
portobello's
portobello's in blokjes gesneden
prei
prei alleen het groene deel in stukjes gesneden
prei fijn gesneden
prei in 1/2 ringetjes gesneden
prei in halve ringetjes gesneden en gewassen
prei in stukken
prei in stukken gesneden
prei in ½ ringen
prei schuin gesneden stukjes van 1/2 cm
prei zeer fijn gesneden in halve ringetjes en gewassen
pure chocolade
pure chocolade / couverture
pure couverture
pure couverture / chocolade om te smelten in de bodem
pure of bittere chocolade
pureeaardappels / kruimig
radijs voor de decoratie
radijsjes in plakjes gesneden
rasp van 1 citroen als je een extra smaak wilt geven
rasp van 1 limoen
rasp van 1 limoen of citroen
rasp van 1 sinaasappel
rasp van 1 sinaasappelschil / niet te veel raspen
rasp van 2 flinke citroenen of limoenen
rasp van een limoen
rauwe amandelen
rauwe ham
raz el hanut
recept banketbakkersroom
recept soezendeeg
remouladesaus
riblappen in blokjes van 2 x 2 cm gesneden
ricotta
rietsuiker of poedersuiker
rijpe avocado
rijpe bramen
rijpe canteloupe of chantaise meloen
rijpe meloen
rijpe peer in stukken gesneden
rijpe tomaat in brunoise zonder vel
rijpe tomaten
risotto rijst of snelkookrijst
ristretto
rode jam
rode kool
rode paprika
rode paprika fijn gesneden
rode paprika in kleine blokjes gesneden
rode paprika in kleine blokjes gesneden van 3 x 3 mm
rode paprika in kleine blokjes gesneden van 5 x 5 mm
rode paprika in kleine blokjes snijden
rode paprika in kleine blokjes van 3 mm
rode paprika in kleine stukjes gesneden
rode paprika in reepjes gesneden
rode paprika in stukjes gesneden
rode paprika's in blokjes gesneden zonder pitjes en schillen
rode paprika's die zijn gebakken in een oven van 180 graden gedurende 30 minuten
rode paprika's in klein reepjes gesneden
rode peper
rode ui
rode ui fijn gesnipperd
rode ui fijn snipperen
rode ui in ringen gesneden
rode ui of witte ui gesnipperd
rode voedingsmiddelen kleurstof
rode vruchtenjam
rode wijn
rode wijnazijn
roggebrood of zadencrackers
rogvleugel van 700-800 gram
rolletje bladerdeeg
rolletje geitenkaas
rolletje geitenkaas van 250 gram
rond uitgestoken appeltaartdeeg, dun uitgerold, van ca 5 cm en afgebakken
rood fruit
rood fruit voor de garnering
rood pepertje fijn gesneden
rood pepertje fijngehakt zonder pitjes
roodbaars filets van 120 gram
roodbaarsfilet of andere witvis zoals kabeljauw
roodbaarsfilets van 160 gram
roodfruit saus
roodlof stronkje
room
room of crème fraiche
room om af te blussen
roomboter
roomboter + klontje extra om in te vetten
roomboter in blokjes om te monteren / binden
roomboter in kleine stukjes gesneden
roomboter koud en in blokjes van 5 x 5 mm
roomboter of 2 eetlepels olijfolie
roomboter om in te bakken
roomboter om in te braden en de kwartels te bedruipen
roomboter om te bakken
roomboter om te monteren
roosjes bloemkool welke 3 minuutjes zijn gekookt met een theelepel kurkuma of kerrie in het water en mee laten koken
rozemarijn
rozemarijnblaadjes
rozenwater
rozijnen
rucola sla
ruim 1 eetl geelwortelpoeder
rund- of kalfs gehakt
runder schenkel of ossenstaarten
runder-
runder- of gevogelte bouillon
runderbouillon
rundergehakt
rundertartaar
rundvlees
rundvleesbouillonblokje
sablé bakjes
saffraandraadjes
saké
sambal
sambal oelek
sap van 1/2 sinaasappel
sap van 2 flinke citroenen of limoenen
sap van een kwart limoen of citroen
sap van ½ sinaasappel
satéprikkers
scharrel kippedijen in stukjes gesneden
scharreleieren
scharreleieren (witte schaal)
scheutje Crème de cassis
scheutje droge sherry
scheutje madeira bij de ossenstaartbouillon op het laatst toegeven vlak voor het serveren.
scheutje olijfolie ca. 3 eetlepels
scheutje sherry
semola / dit is een Italiaanse harde bloem om makkelijk een saus mee te binden / dikker te maken terwijl de saus kookt.
semolabloem
seranoham
sereh stengel gekneusd
serehstengel
sesamzaad
sesamzaadjes
sherry
sherry azijn
sinaasappel
sinaasappel waarvan de schil is geraspt en het sap is geperst
sjalot of kleine ui
sjalotje
sjalotje / ui gesnipperd
sjalotje fijn gesnipperd
sjalotje gesneden
sjalotje gesnipperd
sjalotje of ui fijn gesnipperd
sjalotje snipperen
sjalotten
slagroom
slagroom 40 % vet
slagroom met 50 gram suiker en 1 zakje vanillesuiker
slagroom met 50 gram suiker niet helemaal stijf opgeslagen
slagroom met 50 gram suiker ½ opslaan
slagroom of crème fraiche
slagroom opgeklopt met 50 gram suiker
slajot of ui gesnipperd
sliptongetjes van 150 gram
smaak naar keuze
snuf zout
snuif zout
sojasaus
soyasaus
spinazie
stengel bleekselderij in stukjes
stengels bleekselderij
stengels bleekselderij in stukjes gesneden
steranijs
stronk broccoli
stronken witlof
stronkjes mooie witlof
stronkjes roodlof of witlof
stukje folie
stukje geschilde verse gember van 5 cm in zeer kleine blokjes gesneden
stukje verse gember in blokjes gesneden
stukje winterpeen in blokjes gesneden
stukje winterpeen van 5 cm in kleine blokjes gesneden van 5 x 5 mm
stukjes belegen kaas
stukjes kabeljauwrugfilet van 50 gram of roodbaars
stukjes schelvisfilet of dorade van ca. 40 gr
stukjes schelvisfilet of kabeljauwrug of dorade van ca. 40 gr
suiker
suiker om te carameliseren
tabasco
tabasco druppels
takjes borage of peterselie
takjes dille of 1 theelepel gedroogde dille
takjes om te garneren - rucola sla
tamaride pasta vermengd met 1 eetlepel heet water
tamme eendenborstfilets
tanin
tapiocameel
taugé
teentje knoflook
teentje knoflook fijn
teentje knoflook fijn geperst
teentje knoflook fijn geperst / gesneden
teentje knoflook fijn gesneden
teentje knoflook fijn gesneden of geperst
teentje knoflook fijn gesnipperd
teentje knoflook fijngehakt
teentje knoflook fijngesneden
teentje knoflook fijngesneden of geperst
teentje knoflook fijngesneden zonder het pitje
teentje knoflook fijngesnipperd
teentje knoflook fijngesnipperd zonder pitje
teentje knoflook gesnipperd
teentje knoflook of knoflookolie om in te bakken
teentje knoflook schoon en fijngesneden / gesmolten
teentjes fijn gepureerde knoflook
teentjes fijn gesneden knoflook
teentjes gepelde en fijn gehakte knoflook
teentjes knoflook
teentjes knoflook fijn geperst
teentjes knoflook fijn gesneden
teentjes knoflook fijngesneden
teentjes knoflook geperst
teentjes knoflook gesneden
tempurabloem
theeblaadjes of 2 theezakje earl grey
theel honing
theel. Chilipoeder
theel. Paprikapoeder
theel. Peper
theel. gemalen djahe
theel. gemalen kaneel of speculaaskruiden
theel. gemalen komijn
theel. gemalen korianderzaad
theelepeltje Provençaalse kruiden
theelepeltje bakingsoda
theelepeltje bakpoeder
theelepeltje citroen of limoen sap
theelepeltje citroensap
theelepeltje colorante geel met safraanpoeder
theelepeltje djahé
theelepeltje gele colorante
theelepeltje gemberpoeder
theelepeltje kaneel
theelepeltje kaneelpoeder
theelepeltje kerrie poeder
theelepeltje kerrie poeder of couscouskruiden voor een andere variatie
theelepeltje kerriepoeder
theelepeltje ketoembar
theelepeltje koekkruiden of kaneel
theelepeltje komijnpoeder
theelepeltje koreander gemalen / ketoembar
theelepeltje kurkuma
theelepeltje laos
theelepeltje oregano
theelepeltje sambal
theelepeltje sambal oelek
theelepeltje truffeltapenade
theelepeltje vanillesuiker
theelepeltje zout
theelepeltjes bakpoeder
theelepeltjes truffeltapenade
tijm fijn gehakt
tijmblaadjes
tomaat zonder vel
tomaten
tomaten fijngesneden
tomaten gepeld en in blokjes gesneden
tomaten geplicheerd
tomaten in kleine stukjes gesneden
tomaten in stukjes gesneden
tomaten ontvliezen en in kleine blokjes gesneden
tomaten puree
tomatenketchup
tomatenpuree
tot 50 gr suiker
truffelpuree
truffeltapenade
truffeltapenade indien gewenst
truffeltapenade of pesto
ui
ui en brunoise
ui fijn gesneden
ui fijn gesnipperd
ui fijn gesnipperd en 3 eetlepels rijst-of wok olie
ui fijn gesnipperd en gebakken
ui gesnipperd
ui in kleine blokjes gesneden van 5 x 5 mm
ui of sjalot
uien
uien fijn gesneden
uien fijngesneden of rode ui
uien gesneden in stukken
uien gesnipperd
uien in stukken gesneden
uitgeperste citroen of limoen
uitgeperste citroenen
uitgeperste limoen
uitje gesnipperd
vaduvan specerijen
van knolselderij in kleine blokjes gesneden van 5 x 5 mm
vanille extract
vanillemerg van 1 boon
vanillestokje
vanillestokje of 25 gram vanillesuiker
vanillesuiker
vanillesuiker en merg van 1 vanillestokje
vanillesuiker of 60 gram suiker met een vanillestokje
varkens- of kipgehakt
venkel in kleine blokjes gesneden
venkel in kleine blokjes gesneden en 2 minuten gekookt en afgegoten
venkelknol fijn gesneden
venkelknol in kleine blokjes
venkelknol in kleine stukjes gesneden van 1/2 x 1/2 cm
venkelzaad
vers gesneden dragon
verse Dragonblaadjes
verse ananas geschild en in blokjes gesneden van 1 x 1 cm
verse ananas geschild en in kleine blokjes gesneden
verse dragon
verse gember zeer fijn gesneden of geraspt
verse gist
verse groentenbouillon
verse kippenbouillon of groentebouillon op smaak
verse kippenbouillon op smaak
verse limoen
verse oregano of 1 eetlepel gedroogde
verse rozemarijn
verse scharreleieren
verse slagroom of crème fraiche
verse spinazie
verse tijmblaadjes
verse tijmblaadjes of gedroogde tijm of Provençaalse kruiden
verse zeeduivelfilet
vieux
vijgen
visbouillon
visgraten zonder kieuwen en zonder bloedresten
volle melk
volle yoghurt
vruchten puree of sap
vruchtensap
wakamé
walnoten fijngemalen
walnoten grof hakken of breken
walnoten grof pureren
walnoten of pecannoten
wasabi
water
water en/of melk
whole milk ricotta cheese
wilde duiven panklaar
wildzwijns-nek of -wangen
winterpeen
winterpeen gesneden in stukken
winterpeen in blokjes van 1 cm
winterpeen in brunoise
winterpeen in kleine blokjes
winterpeen in kleine blokjes gesneden van een 1/2 cm en 2 minuutjes geblancheerd
winterpeen in stukken gesneden
winterwortel of 5 bospeentjes
witlof stronkjes
witte aceto balsamico
witte asperges
witte chocolade
witte natuurazijn
witte of pure chocolade om beetje bij beetje toe te voegen
witte peper
witte wijn
witte wijn - droog
witte wijn azijn
witte wijn azijn aceto
witte wijn azijn aceto balsamico
witvis filet
worchestersaus
wortel fijn gesneden
wortelen geraspt
x draaien met de pepermolen
x mespuntje paprikapoeder
yoghurt
zachte boter
zak mosselen van 2 kg
zakje bakpoeder
zakje instant gist
zakje vanillesuiker
zakje vanillesuiker of 1 vanillestokje
zakjes vanillesuiker
zalmfilet
zalmfilet zonder vel biologisch of organisch - te koop bij
zeer fijn geraspte limoenschil
zeer fijn gesneden prei
zeer fijn gesneden sjalotje
zeewolf van 150 gram
zeewolffilet
zelfrijzend bakmeel
zelfrijzend bakmeel + een beetje extra
zelfrijzend bakmeel of patisserie bloem met een zakje bakpoeder
zes bolvormen siliconen matjes
zie recept banketbakkersroom met sap en rasp van 1 citroen
zilveruitjes op zuur
zoet zuur van venkel
zoete aardappel
zoete aardappel geschild en in blokjes gesneden van ca. 2 x 2 cm
zoete aardappelen
zongedroogde tomaatjes fijn gesneden
zonnebloemolie of druivenpitolie
zonnebloemolie of olijfolie
zonnebloemolie om in te bakken
zonnebloemolie om te vermengen met het vlees
zonnebloempitten
zout
zout en peper naar smaak
zout mespunt
zout naar smaak
zout,
zure room
zuurkool
zuurkool welke 5 seconden onder de kraan is afgespoeld.
zwarte baars filet of kabeljauw van 140 gram
zwarte of taggiasche olijven
1 Springvormen (24cm)
1 bakplaat met bakpapier of siliconen matje
1 klein kwastje
4 soufflébakjes
Bakplaat
Beslagkom
Beslagkommen
Chocolade warmer
Citrus zester
Frituur
Garde
Hete lucht oven
Heteluchtoven
Kernthermometer
Keukenmachine
Keukenmachine mixer
Keukenpapier
Kidde of Sifon
KitchenAid® K400 Blender
Kleine koekenpan
Koekenpan
Koksmes
Kom om te mengen
Kookpan
Kunststof spatel
Maatbeker
Mengkom
Mixer
Mosselpan
Oven
Ovenschaal plat
Pannenlikker
Parisienne boortje
Pastry brush
Plastic bak om te marineren
Platte schaal
Pureeknijper
Rubber spatel
Rubber spatula
Rubbere spatel
Rubberen spatel
Scherp mes
Schuimspaan
Sharp knife
Snijblad
Snijplank
Spatel
Spuitflesje
Spuitzak met kartelspuit
Staafmixer
Steelpan,
Steelpannetje
Stekerdoos
Tajine
Teflon koekenpan
Teflonpan
Two 12-cup nonstick muffin pans
Vorm of 6 kleine vormen
Weckpotten
Weegschaal
Zeef om de bloem luchtig te zeven
aardewerk bloempotjes
bakpapier
bakvorm Ø 22 cm., hoog 5 cm. of Ø 22 cm. springvorm
boter om in te vetten
cocotte vormpjes ramakin
digitale temperatuurmeter suikerthermometer,
eetlepels
fijne zeef
gaspatronen
gaspatroon
groene snijplank
grote ronde schaal,
handmixer,
hapjespan of koekenpan
keukenmachine/thermoblender
mengkommen
ovenschaal
paletmes
passeerdoek
plastic bakje
poedersuiker om te bestrooien
rookoven
rvs bakken
schilmesje of dunschiller
siliconen bakmatje
spatels
spuitzak
staande mixer (handmixer is ook een optie)
thermoblender
twee bakplaten met bakpapier glad bekleed
Plak
bakje
blaadje
blaadjes
bosje
bossen
cl
cm
cup
cups
dl
draaien
druppels
eetl
eetlepel
eetlepels
el
filets
fles
g
gepofte
gesnipperde
glas
glazen
gr
gram
grams
grote
kakelverse
kg
kleine
kopjes
l
liter
mespuntje
ml
oude
plakjes
plakken
recept
rijpe
snuf
snufje
st
stuk
stukken
stuks
tbsp
teentje
teentjes
tenen
theel
theelepel
theelepels
theelepeltje
tl
verse
zakje
zakjes