Rode bieten orzo / parelcouscous salade

167

Rode bieten orzo / parelcouscous salade

Porties 4
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

  • Mosterd dressing
  • 2 dl honing
  • 200 gram grove mosterd
  • 4 dl olijfolie extra vierge groene fles Behavour
  • Peper en zout
  • Bietencouscous
  • 1,2 liter bietensap
  • 500 gram parelcouscous
  • Salade maken
  • 500 gram gekookte rode biet in brunoise
  • 100 gram kappertjes heel
  • 3 bosui schuin fijn gesneden
  • 1 dl mosterddressing zie recept

Instructies

  • Kook de parelcouscous op een laag vuur in het bietensap tot ze gaar is
  • Voeg hier een halve dl olijfolie aan toe en meng dit door elkaar.
  • Salade maken: Laat afkoelen en voeg daarbij de ingrediënten
  • Breng het geheel op smaak
Gang: Bijgerecht, Lunch, Vegetarisch
Keuken: Frans, Hollands, Italiaans
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht