Bietjes met appel en crème fraiche
Ingrediënten
- 250 gr Gekookte bietjes in brunoise (kleine blokjes van 4 x 4 mm) gesneden
- 2 Elstar appels of Jona Gold in brunoise (kleine blokjes van 4 x 4 mm) gesneden
- 1/2 fijn gesnipperde ui
- 2 dl crème fraîche
- 1 eetlepel roomboter
- 1 snufje komijnpoeder
- 1 teentje fijn gesneden knoflook
Instructies
- Fruit de ui zachtjes aan in een eetlepel boter
- Als ze glazig is de knoflook en de komijn erbij doen en een beetje peper en zout
- Dan de bietjes en appel toevoegen en verwarmen
- Schep de crème fraîche erbij en breng het zachtjes aan de kook
- Nog even na proeven en op smaak brengen
- Klaar om te serveren
Notities
In dit recept op de foto is de basis vlinderpasta en gebakken kipkarbonade.