september 6, 2023 Kabeljauwrug met een avocadomousse en komkommer Amuse / Belgie / Bijgerecht / Borrel hapje / Diner / Frankrijk / Gerechten / Hoofd gerecht / Italie / Lunch / Mediterané / Vis
augustus 30, 2023 Gevulde eieren Amuse / Belgie / Bijgerecht / Borrel hapje / Componenten / Denemarken / Frankrijk / Nederland / Tapas
augustus 30, 2023 Tuintje van rundertartaar met piccalillysaus Belgie / Diner / Frankrijk / Gerechten / Hoofd gerecht / Lunch / Vlees
augustus 30, 2023 Kalfsburger met truffelmayonaise Amerika / BBQ / Bijgerecht / Diner / Duitsland / Gerechten / Hoofd gerecht / Lunch / Nederland / Snack / Vlees
augustus 28, 2023 Albigondas – Spaanse gehaktballetjes Amuse / Bijgerecht / Borrel hapje / Diner / Mediterané / Mexico / Spanje / Tapas / Vlees
augustus 27, 2023 Avocadomousse met scampi’s, komkommer en op de huid gebakken schelvis/dorade. Amuse / Belgie / Bijgerecht / Diner / Frankrijk / Gerechten / Hoofd gerecht / Italie / Mediterané / Nederland / Tapas / Vis / Vooraf
augustus 25, 2023 Marinade voor vlees – spare ribs Amerika / BBQ / Belgie / Bijgerecht / Borrel hapje / Componenten / Diner / Frankrijk / Hoofd gerecht / Nederland / Saus / Snack / Vlees
juni 22, 2023 Gevulde eieren met tonijn Amuse / Borrel hapje / Componenten / Italie / Lunch / Spanje / Tapas / Vis
juni 21, 2023 Sauce Bois Boudran BBQ / Belgie / Bijgerecht / Componenten / Diner / Gevogelte / Hoofd gerecht / Lunch / Nederland / Saus / Vegetarisch