september 13, 2023 Tomatensalsa – tomatenfondue Amuse / BBQ / Belgie / Bijgerecht / Componenten / Dressing / Frankrijk / Italie / Lunch / Nederland / Salade / Spanje / Tapas / Vegan / Vegetarisch
augustus 30, 2023 Zalmfilet langzaam gegaard Amuse / Belgie / Bijgerecht / Denemarken / Diner / Frankrijk / Hoofd gerecht / Lunch / Nederland / Noorwegen / Tapas / Vis / Zweden
augustus 30, 2023 Italiaanse salade met courgette Bijgerecht / Gerechten / Hoofd gerecht / Italie / Lunch / Maaltijd salade / Mediterané / Salade / Vegetarisch
augustus 27, 2023 Pesto van basilicum Amuse / BBQ / Bijgerecht / Componenten / Diner / Dressing / Hoofd gerecht / Italie / Lunch / Mediterané / Pasta / Saus / Vegan / Vegetarisch
augustus 24, 2023 Dressing in verschillende smaken Amuse / BBQ / Belgie / Bijgerecht / Componenten / Diner / Duitsland / Engeland / Frankrijk / Hoofd gerecht / Italie / Lunch / Nederland / Noorwegen / Spanje / Vegan / Vegetarisch / Vooraf / Zweden / Zwitserland
juni 21, 2023 Gremolata van zeekraal en citroen Amuse / BBQ / Bijgerecht / Componenten / Diner / Frankrijk / Hoofd gerecht / Italie / Lunch / Salade / Spanje / Tapas / Vooraf
juni 21, 2023 Groene kruiden dressing met honing BBQ / Belgie / Bijgerecht / Componenten / Diner / Frankrijk / Hoofd gerecht / Italie / Lunch / Nederland / Salade / Saus / Snack / Tapas / Vegetarisch
juni 21, 2023 Sauce Bois Boudran BBQ / Belgie / Bijgerecht / Componenten / Diner / Gevogelte / Hoofd gerecht / Lunch / Nederland / Saus / Vegetarisch
juni 12, 2023 Honing tijm dressing BBQ / Belgie / Bijgerecht / Borrel hapje / Componenten / Diner / Frankrijk / Hoofd gerecht / Italie / Lunch / Salade / Saus / Vegetarisch
mei 12, 2023 Gevulde champignon koppen met courgette, Parmezaanse kaas en sinaasappelrasp Belgie / Bijgerecht / Diner / Duitsland / Frankrijk / Gerechten / Lunch / Nederland / Snack / Vegetarisch / Vooraf