september 12, 2023 Loaded fries met Vadouvan-mayonaise en Parmezaanse kaas Amerika / BBQ / Belgie / Bijgerecht / Componenten / Diner / Gevogelte / Hoofd gerecht / Kip / Nederland / Saus / Snack / Vlees
september 12, 2023 Rillette van gerookte zalm, augurk en courgette Belgie / Bijgerecht / Frankrijk / Gerechten / Mediterané / Nederland / Portugal / Spanje / Vis / Vooraf
augustus 31, 2023 Tonijnmayonaise Amuse / BBQ / Bijgerecht / Componenten / Denemarken / Diner / Dressing / Frankrijk / Garnalen / Hoofd gerecht / Italie / Lunch / Maaltijd salade / Mediterané / Nederland / Salade / Saus / Snack / Spanje / Tapas / Vis
augustus 30, 2023 Gevulde eieren Amuse / Belgie / Bijgerecht / Borrel hapje / Componenten / Denemarken / Frankrijk / Nederland / Tapas
augustus 27, 2023 Avocado met een rilette van gerookte zalm Amuse / Belgie / Bijgerecht / Borrel hapje / Diner / Frankrijk / Gerechten / Lunch / Nederland / Salade / Vis / Vooraf 0
augustus 27, 2023 Remouladesaus of Ravigotesaus Belgie / Componenten / Diner / Dressing / Frankrijk / Lunch / Saus / Snack / Vis
augustus 27, 2023 Ceasar Salade Amerika / Belgie / Diner / Frankrijk / Gerechten / Gevogelte / Hoofd gerecht / Lunch / Nederland / Salade
augustus 2, 2023 Tartaar van gerookte zalm met augurk, appel & meiknol – Hazelnootolie-room dressing Amuse / Belgie / Bijgerecht / Diner / Gerechten / Lunch / Saus / Vis / Vooraf
juni 22, 2023 Gevulde eieren met tonijn Amuse / Borrel hapje / Componenten / Italie / Lunch / Spanje / Tapas / Vis
juni 12, 2023 Italiaanse burger van kalfsgehakt met gebakken gember en knoflook met een truffelmayonaise Amerika / Diner / Frankrijk / Gevogelte / Hoofd gerecht / Lunch / Nederland / Snack / Tapas / Vlees