september 10, 2023 Zwarte baars – lieu noir met kokos Belgie / Bijgerecht / Componenten / Frankrijk / Gerechten / Hoofd gerecht / Lunch / Vis
september 6, 2023 Kerriesaus bij vlees of gevogelte BBQ / Belgie / Bijgerecht / Componenten / Diner / Frankrijk / Gevogelte / Hoofd gerecht / Kip / Lunch / Nederland / Saus / Vegetarisch / Vlees / Vooraf
september 6, 2023 Zeewolf met kerriesaus Belgie / Bijgerecht / Diner / Frankrijk / Gerechten / Hoofd gerecht / Italie / Lunch / Nederland / Snack / Vis / Vooraf
augustus 30, 2023 Kippedijen met Indische kruiden en taugé Bijgerecht / Diner / Gerechten / Gevogelte / Hoofd gerecht / Indonesie / Kip / Lunch / Rijsttafel / Vlees
augustus 17, 2023 Gebakken kipstukjes met een krans van aardappelpuree en een zachte zuurkoolsaus met rozijntjes Belgie / Diner / Frankrijk / Gerechten / Gevogelte / Hoofd gerecht / Nederland / Vlees
augustus 17, 2023 Gebraden kalfs-ribeye in en uit de oven Belgie / Bijgerecht / Diner / Duitsland / Frankrijk / Gerechten / Italie / Lunch / Nederland / Vlees / Vooraf
augustus 14, 2023 Kalfsrib-eye uit de oven Belgie / Diner / Duitsland / Frankrijk / Hoofd gerecht / Lunch / Nederland / Vlees
juni 22, 2023 Gepaneerde Tahoe met kerrie en Panko Bijgerecht / Diner / Gerechten / Hoofd gerecht / Indonesie / Rijsttafel / Vegetarisch
mei 10, 2023 Kipcordon bleu Belgie / Diner / Duitsland / Frankrijk / Gerechten / Gevogelte / Hoofd gerecht / Nederland / Vlees