september 13, 2023 Tomatensalsa – tomatenfondue Amuse / BBQ / Belgie / Bijgerecht / Componenten / Dressing / Frankrijk / Italie / Lunch / Nederland / Salade / Spanje / Tapas / Vegan / Vegetarisch
september 12, 2023 Loaded fries met Vadouvan-mayonaise en Parmezaanse kaas Amerika / BBQ / Belgie / Bijgerecht / Componenten / Diner / Gevogelte / Hoofd gerecht / Kip / Nederland / Saus / Snack / Vlees
augustus 31, 2023 Tonijnmayonaise Amuse / BBQ / Bijgerecht / Componenten / Denemarken / Diner / Dressing / Frankrijk / Garnalen / Hoofd gerecht / Italie / Lunch / Maaltijd salade / Mediterané / Nederland / Salade / Saus / Snack / Spanje / Tapas / Vis
augustus 30, 2023 Tuintje van rundertartaar met piccalillysaus Belgie / Diner / Frankrijk / Gerechten / Hoofd gerecht / Lunch / Vlees
augustus 30, 2023 Stroganoffsaus BBQ / Belgie / Componenten / Diner / Frankrijk / Hoofd gerecht / Nederland / Saus
augustus 27, 2023 Avocado met een rilette van gerookte zalm Amuse / Belgie / Bijgerecht / Borrel hapje / Diner / Frankrijk / Gerechten / Lunch / Nederland / Salade / Vis / Vooraf 0
augustus 27, 2023 Biologische zalm op Scandinavische wijze met roggebrood Amuse / Bijgerecht / Denemarken / Diner / Noorwegen / Vis / Zweden
augustus 27, 2023 Remouladesaus of Ravigotesaus Belgie / Componenten / Diner / Dressing / Frankrijk / Lunch / Saus / Snack / Vis
augustus 25, 2023 Chevice van zeeduivel Bijgerecht / Diner / Gerechten / Italie / Mediterané / Soep / Spanje / Vis / Vooraf
augustus 2, 2023 Tartaar van gerookte zalm met augurk, appel & meiknol – Hazelnootolie-room dressing Amuse / Belgie / Bijgerecht / Diner / Gerechten / Lunch / Saus / Vis / Vooraf