september 10, 2023 Zwarte baars – lieu noir met kokos Belgie / Bijgerecht / Componenten / Frankrijk / Gerechten / Hoofd gerecht / Lunch / Vis
september 6, 2023 Kabeljauwrug met een avocadomousse en komkommer Amuse / Belgie / Bijgerecht / Borrel hapje / Diner / Frankrijk / Gerechten / Hoofd gerecht / Italie / Lunch / Mediterané / Vis
augustus 27, 2023 Avocadomousse met scampi’s, komkommer en op de huid gebakken schelvis/dorade. Amuse / Belgie / Bijgerecht / Diner / Frankrijk / Gerechten / Hoofd gerecht / Italie / Mediterané / Nederland / Tapas / Vis / Vooraf
augustus 24, 2023 Dressing in verschillende smaken Amuse / BBQ / Belgie / Bijgerecht / Componenten / Diner / Duitsland / Engeland / Frankrijk / Hoofd gerecht / Italie / Lunch / Nederland / Noorwegen / Spanje / Vegan / Vegetarisch / Vooraf / Zweden / Zwitserland