september 4, 2023 Zuurkool carbonara Belgie / Bijgerecht / Componenten / Diner / Duitsland / Frankrijk / Gevogelte / Lunch / Nederland / Saus
augustus 30, 2023 Runderbouillon of ossenstaartbouillon Belgie / Bijgerecht / China / Componenten / Denemarken / Diner / Duitsland / Engeland / Frankrijk / Indonesie / Italie / Japan / Libanon / Lunch / Mediterané / Mexico / Nederland / Noorwegen / Soep / Spanje / Vlees / Zweden / Zwitserland
augustus 25, 2023 Mousse au chocolat – Chocolademousse Belgie / Chocolade / Componenten / Dessert / Diner / Duitsland / Engeland / Frankrijk / High Tea / Italie / Lunch / Mediterané / Nederland / Patisserie / Vegetarisch / Zoet / Zweden / Zwitserland
augustus 17, 2023 Gebraden kalfs-ribeye in en uit de oven Belgie / Bijgerecht / Diner / Duitsland / Frankrijk / Gerechten / Italie / Lunch / Nederland / Vlees / Vooraf
augustus 14, 2023 Kalfsrib-eye uit de oven Belgie / Diner / Duitsland / Frankrijk / Hoofd gerecht / Lunch / Nederland / Vlees
augustus 14, 2023 Streuzel of chocoladecrunch of ‘Aarde’ Belgie / Componenten / Crunch / Denemarken / Dessert / Duitsland / Frankrijk / High Tea / Lunch / Patisserie / Zoet
mei 7, 2023 Banketbakkers room / crème patisserie Belgie / Componenten / Denemarken / Dessert / Frankrijk / Noorwegen / Patisserie / Vegetarisch / Zoet / Zweden