november 9, 2023 Honing-mosterd-olijfolie-dressing Amuse / BBQ / Belgie / Bijgerecht / Componenten / Diner / Dressing / Frankrijk / Lunch / Maaltijd salade / Salade / Saus / Snack / Vegetarisch / Vis / Vlees / Vooraf
oktober 4, 2023 Langzaam gegaarde Baramundi filet met cappucino van gerookte paling Belgie / Bijgerecht / Componenten / Diner / Frankrijk / Hoofd gerecht / Italie / Lunch / Mediterané / Nederland / Portugal / Spanje / Vis / Vooraf
september 20, 2023 Crôute deeg Belgie / Bijgerecht / Componenten / Diner / Frankrijk / Lunch / Vlees / Vooraf / Wild
september 16, 2023 Pissaladiere Bijgerecht / Brood / Diner / Frankrijk / Gerechten / Hoofd gerecht / Lunch
september 12, 2023 Rillette van gerookte zalm, augurk en courgette Belgie / Bijgerecht / Frankrijk / Gerechten / Mediterané / Nederland / Portugal / Spanje / Vis / Vooraf
september 10, 2023 Italiaanse tomaten dressing Belgie / Bijgerecht / Componenten / Diner / Dressing / Frankrijk / Italie / Lunch / Mediterané / Portugal / Salade / Vegan / Vegetarisch
september 9, 2023 Gemarineerde makreel met couscoussalade Amuse / Belgie / Bijgerecht / Borrel hapje / Denemarken / Diner / Frankrijk / Gerechten / Hoofd gerecht / Lunch / Maaltijd salade / Mediterané / Portugal / Spanje / Vis / Zweden
september 8, 2023 Couscous, tomatenfondue & mozzarella Belgie / Bijgerecht / Diner / Frankrijk / Lunch / Mediterané / Nederland / Vegetarisch / Vis / Vooraf
september 6, 2023 Visfumet – visbouillon Belgie / Componenten / Diner / Frankrijk / Hoofd gerecht / Lunch / Vis
september 6, 2023 Kabeljauwrug met een avocadomousse en komkommer Amuse / Belgie / Bijgerecht / Borrel hapje / Diner / Frankrijk / Gerechten / Hoofd gerecht / Italie / Lunch / Mediterané / Vis