november 9, 2023 Honing-mosterd-olijfolie-dressing Amuse / BBQ / Belgie / Bijgerecht / Componenten / Diner / Dressing / Frankrijk / Lunch / Maaltijd salade / Salade / Saus / Snack / Vegetarisch / Vis / Vlees / Vooraf
augustus 31, 2023 Tonijnmayonaise Amuse / BBQ / Bijgerecht / Componenten / Denemarken / Diner / Dressing / Frankrijk / Garnalen / Hoofd gerecht / Italie / Lunch / Maaltijd salade / Mediterané / Nederland / Salade / Saus / Snack / Spanje / Tapas / Vis
augustus 31, 2023 Rode uiencompôte Amuse / BBQ / Belgie / Bijgerecht / Borrel hapje / Componenten / Dessert / Diner / Dressing / Frankrijk / Hoofd gerecht / Kaas / Lunch / Nederland / Salade / Saus / Snack / Vegan / Vegetarisch / Vooraf
augustus 31, 2023 Quacemole Amuse / Bijgerecht / Borrel hapje / Componenten / Diner / Lunch / Mexico / Snack / Tapas / Vegetarisch
augustus 30, 2023 Zalmfilet langzaam gegaard Amuse / Belgie / Bijgerecht / Denemarken / Diner / Frankrijk / Hoofd gerecht / Lunch / Nederland / Noorwegen / Tapas / Vis / Zweden
augustus 30, 2023 Rolletje van komkommer met gerookte zalm, mascarpone en rucola Amuse / Belgie / Bijgerecht / Borrel hapje / Diner / Frankrijk / Garnalen / Gerechten / Italie / Lunch / Mediterané / Nederland / Noorwegen / Snack / Tapas / Vis / Zweden
augustus 30, 2023 Kipkluifjes in bier Amuse / Bijgerecht / Borrel hapje / Diner / Gevogelte / Kip / Lunch / Mediterané / Snack / Spanje / Tapas
augustus 30, 2023 Oosterse gehaktballetjes Bijgerecht / Borrel hapje / China / Hoofd gerecht / Indonesie / Lunch / Rijsttafel / Snack / Tapas / Vlees
augustus 30, 2023 Parmezaanse kaassoesjes Amuse / Belgie / Bijgerecht / Borrel hapje / Componenten / Diner / Lunch / Patisserie / Snack / Vegetarisch
augustus 30, 2023 Tomaat en meloen gemarineerd Amuse / Belgie / Bijgerecht / Componenten / Diner / Dranken / Frankrijk / Lunch / Mediterané / Nederland / Spanje / Tapas / Vegan / Vegetarisch / Vooraf