Engelse scones

1.2K
top

Engelse Scones

Porties 8
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

  • 250 gram zelfrijzend bakmeel
  • 1 theel bakpoeder
  • 1 theel kaneel
  • 55 gram boter in stukjes gesneden
  • 15 cl melk
  • 20 gram bruine basterd suiker
  • 1 snuf zout

Instructies

  • Alle ingrediënten met een mengmachine of met de hand door elkaar mengen
  • Uitrollen tot een dikke plak van 3 cm hoog
  • Verdelen en opbollen of uitsteken
  • Op de bakplaat leggen
  • Insmeren met eigeel en afbakken in 10 minuten op 160 graden Celsius
  • Serveren met jam of clotted cream of slagroom
Gang: Brunch, Dessert, High Tea, Lunch, Patisserie, Zoet
Keuken: Engels
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht