Zwarte baars- Lieu Noir met Kokos en kerriekroepoek
Ingrediënten
- 4 filets Zwarte baars van ca 125 gram
- 4 eetlepels klapper – gemalen kokos
- 1 eetlepel kerriepoeder
- peper en zout naar smaak
- 6 eetlepels Druivenpitolie om in te bakken
Instructies
- Dep de filets droog
- Bestrooi ze met peper, zout en kerriepoeder
- Duw de filets aan 1 kant in de kokos en laat dit even drogen
- Maak een koekenpan heet en giet hierin de druivenpitolie
- Leg de filets met de kokoskant eerst in de pan en laat dit rustig 1 1/2 minuut bakken
- Draai de filets om bak ze aan de andere kant nog 10 seconden en haal ze uit de pan en leg ze op een plat RVS schaaltje
- Maak ze verder gaar op het moment dat je gaat eten in een voorverwarmde oven van 170 graden Celsius in ca. 8 minuten
- Direct serveren met eventueel als extra crunch zelfgemaakte kerriekroepoek of gewone kroepoek
Notities
Hierbij het recept van kerrie-kroepoek als je het zelf wilt maken.