Zalmfilet langzaam gegaard

146

Zalmfilet langzaam gegaard

Porties 4 personen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

  • 200 gram zalmfilet
  • peper en zout
  • 2 eetlepels Olijfolie extra vierge

Instructies

  • Snijd de zalm in blokjes van 2 x 2 cm.
  • Breng ze op smaak met peper en zout en eventueel andere smaakstoffen, zoals citroen, basilicum, kerriepoeder etc.
  • Meng de zalm met de olijfolie. leg de blokjes zalm op een ovenschaaltje en zet ze 8 minuten in een oven van 120 graden Celsius en laat ze langzaam garen.
  • Serveer er b.v. een doperwtenpuree mee of een andere lekkere dipsaus.
Gang: Amuse, Bijgerecht, Vis, Vooraf
Keuken: Belgisch, Frans, Hollands
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht