Tartaartje van gerookte zalm met courgette en venkel

361

Tartaartje van gerookte zalm met courgette en venkel

Porties 4 personen
Voorbereidingstijd 2 uur
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 2 uur 10 minuten

Ingrediënten

  • 150 gram gerookte zalm in kleine stukjes gesneden
  • 1/2 courgette in kleine blokjes van 3 x 3 mm
  • 1/2 fijn gesnipperd uitje
  • 2 lepels mayonaise
  • 1 eetlepel zoet zuur van venkel

Instructies

  • Meng alle ingrediënten door elkaar en laat dit 2 uur in de koelkast marineren.
  • Verdeel de salade in ringen om ze op elkaar te laten lijken als een tartaartje of schep het in bakjes.
  • Garneer het geheel met een stengeltje bladerdeeg en kappertjes

Notities

Zoetzuur van venkel maak je volgens de methode welke omschreven staat in dit recept.
Gang: Brunch, Diner, Lunch, Salade, Vooraf
Keuken: Belgisch, Frans, Mediteraans, Noorse, Zweeds
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht