Roodlof of witlof met een gerookte forelsalade

105

Roodlof of witlof met een gerookte forelsalade

Porties 4 Personen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

  • 2 stronkjes roodlof of witlof
  • 2 gerookte forelfilets
  • fijn gesnipperd uitje
  • 1 fijn gesneden bosui
  • 1/2 rood pepertje fijn gesneden
  • 2 eetlepels knoflook mayonaise / Aioli
  • 1 eetlepel fijn gehakte peterselie
  • 1 augurk zeer fijn gesneden
  • peper en zout naar smaak

Instructies

  • Pluk van de witlof/roodlof de blaadjes eraf en gebruik ze als schuitjes / bootjes om straks de salade er in te doen.
  • Meng de ingrediënten door elkaar en breng het geheel op smaak
  • Leg de blaadjes roodlof op een schaal en vul ze met de salade
  • Garneer het geheel met een takje peterselie en sprenkel er paar druppels limoen overheen
Gang: Borrelhapjes, Diner, Lunch, Spaanse tapas
Keuken: Italiaans, Mediteraans, Spaans
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht