Gevulde eieren

Ingrediënten

  • 4 eieren hardgekookt
  • 1 klein blikje witte tonijn
  • 2 eetlepel mayonaise
  • 2 eetlepel tomatenketchup
  • Mespuntje Paprikapoeder
  • Mespuntje Kerriepoeder

Instructies

  • Snijd de eieren in de lengte door de helft door.
  • Haal voorzichtig het eigeel eruit. Meng dit met de tonijn, mayonaise, ketchup en specerijen.
  • Doe dit weer in het ei en garneer dit met een stukje peterselie en een stukje piment.
  • PIMENT/PIMIENTO Piment maak je als volgt: Leg een hele paprika in een oven van 180 graden ca. 25 minuten.
  • De paprika uit de oven halen en even af laten koelen.
  • De boven- en onderkant van de paprika afsnijden en de paprika doorsnijden en de zaadlijsten eruit halen.
  • Nu kun je de paprika makkelijk pellen.
  • Het vruchtvlees wat nu overblijft, is piment of pimiento.
  • Dit wordt in veel Spaanse gerechten gebruikt als decoratie maar ook als bestanddeel voor een gerecht.
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht