Chimichurry

Voorbereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 1 uur
Totale tijd 1 uur 20 minuten

Ingrediënten

  • 2 tomaten ontveld, pitjes verwijderd, vruchtvlees fijngesneden
  • 1 rode ui fijngesnipperd
  • 3 tenen knoflook fijngehakt
  • handvol peterselie gehakt
  • 1 tl gedroogde oregano
  • 1 tl chilipoeder
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 tl komijn
  • 1 laurierblad fijngehakt
  • 8 el olijfolie
  • 4 el rode wijnazijn

Instructies

  • Meng alle ingrediënten door elkaar en serveer dit bij geroosterde biefstuk van de BBQ.
  • Je kunt ook kipkarbonades marineren met deze Chimichurri en zachtjes bakken in de olijfolie.
  • Gaar ze af in de oven van 140 graden Celsius gedurende ca. 1 uur. Dit kan ook in een afgesloten braadpan.
Gang: Bijgerecht, Diner, Hoofdgerecht, Lunch, Marinade, Saus
Keuken: Amerikaans, Argentinie, Mexicaans
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht