Aubergine compôte met ansjovis

211

Aubergine compôte met ansjovis

Porties 4 personen
Voorbereidingstijd 1 uur
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 1 uur 10 minuten

Ingrediënten

  • 1 aubergine
  • 1 rode paprika
  • 1 sjalot of kleine ui
  • 1 teentje knoflook
  • 6 ansjovis filets uit een blikje

Instructies

  • Zet de oven aan op 180 graden Celsius.
  • Leg de producten op het rooster in de oven met een lekbak hieronder. Behalve de ansjovis filets.
  • Bak de producten een half uur totdat ze gaar zijn.
  • Haal ze eruit en haal van alles de schil eraf.
  • Van de paprika ook de pitjes verwijderen.
  • Snijdt alles in zeer kleine blokjes en ook de ansjovis filets en mengen alles door elkaar en maak het op smaak met een beetje zout en peper uit de molen.
  • Je kunt dit op een stokbroodje smeren of een mini paprika mee vullen.
Gang: Amuse, Brunch, Diner, Lunch, Spaanse tapas, Vooraf
Keuken: Italiaans, Mediteraans, Spaans
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht