Seranoham met groene asperges

90

Groene asperges met Seranhoham

Geblancheerde groene asperges kook je in kokend water met een snufje zout. Na 2 minuten koken haal je ze uit het kokende water en spoel je ze af met koud water en dep je ze droog met keukenpapier. Je kunt ze dan omwikkelen met Seranoham of gerookte vleeswaren, zoals rookvlees of -ribeye.
Porties 3 Stuks
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten

  • 12 groene asperges
  • 4 plakjes seranoham
  • Gemengde salade voor de garnering

Instructies

  • Geblancheerde groene asperges kook je in kokend water met een snufje zout. Na 2 minuten koken haal je ze uit het kokende water en spoel je ze af met koud water en dep je ze droog met keukenpapier. Je kunt ze dan omwikkelen met Seranoham of gerookte vleeswaren, zoals rookvlees of -ribeye.
Gang: Amuse, Bijgerecht, Vooraf
Keuken: Belgisch, Frans, Hollands
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht