Ravioli vulling met gamba’s, verse gember, zeekraal, gedroogde tomaten
Ingrediënten
- 400 gram gamba’s
- 1 eetlepel fijn gesneden verse gember
- 100 gram fijn gesneden zongedroogde tomaat
- 100 gram fijn gesneden zeekraal of
- 2 eetlepels peterselie
- Peper en zout
Instructies
- Hak de gamba’s extra fijn.
- Meng dit met de fijn gehakte tomaat, zeekraal en de verse gember
- Breng het geheel op smaak met peper en zout
- Als je de ravioli’s gaat maken leg je op de plak kleine bergjes op de pastaplak en smeer hieromheen eidooier
- Leg er een ander plak op en duw het voorzichtig op elkaar en snijd het in vierkante ravioli’s of steek ze uit met een steker.
- Voor een pittige smaak kun je extra een rood pepertje toevoegen of een theelepeltje sambal
- Kook ze in kokend water met ruim zout in ca. 8-10 minuten gaar.
- Serveren met een romige saus en/of rucola en/of geraspte verse Parmezaanse kaas