Ravioli vulling met gamba’s, verse gember, zeekraal, gedroogde tomaten

144

Ravioli vulling met gamba’s, verse gember, zeekraal, gedroogde tomaten

Porties 4 Personen
Voorbereidingstijd 1 uur
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 1 uur 10 minuten

Ingrediënten

  • 400 gram gamba’s
  • 1 eetlepel fijn gesneden verse gember
  • 100 gram fijn gesneden zongedroogde tomaat
  • 100 gram fijn gesneden zeekraal of
  • 2 eetlepels peterselie
  • Peper en zout

Instructies

  • Hak de gamba’s extra fijn.
  • Meng dit met de fijn gehakte tomaat, zeekraal en de verse gember
  • Breng het geheel op smaak met peper en zout
  • Als je de ravioli’s gaat maken leg je op de plak kleine bergjes op de pastaplak en smeer hieromheen eidooier
  • Leg er een ander plak op en duw het voorzichtig op elkaar en snijd het in vierkante ravioli’s of steek ze uit met een steker.
  • Voor een pittige smaak kun je extra een rood pepertje toevoegen of een theelepeltje sambal
  • Kook ze in kokend water met ruim zout in ca. 8-10 minuten gaar.
  • Serveren met een romige saus en/of rucola en/of geraspte verse Parmezaanse kaas
Gang: Diner, Lunch, Vooraf
Keuken: Italiaans, Mediteraans
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht