Pompoenslierten

Deze zoet-zure slierten passen goed bij een salade of voorgerecht
Porties 4 Personen
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 25 minuten

Ingrediënten

  • 3 dl water
  • 300 gram suiker
  • 3 dl azijn
  • 1/2 theelepeltje zout
  • theelepeltje kerriepoeder
  • theelepeltje kurkuma

Instructies

  • Snijd de pompoen in twee delen
  • Snijd de pompoen in dunne plakken met een scherp mes of kaasschaaf
  • Doe alle ingrediënten in een kookpan en breng het geheel aan de kook. Meng de pompoenslierten in het kookvocht en laat dit 3 minuten zachtjes koken.
  • Doe de pompoen en de marinade in een schone weckpot en gebruik deze pompoen in salades en als bijgerecht en garnering
Gang: BBQ, Bijgerecht, Diner, Lunch
Keuken: Belgisch, Frans, Hollands
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht