Knapperig dakje op een gerecht

104

Knapperig dakje voor een gerecht

Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 28 minuten

Equipment

  • 1 Spatel
  • 1 Beslagkom
  • 1 Garde
  • 1 Spuitflesje

Ingrediënten

  • 60 gram olie
  • 60 gram water
  • 20 gram bloem
  • snufje zout

Instructies

  • Alles door elkaar schudden in een spuitflacon.
  • Neem een droge teflonpan en verhit deze op een matig vuur.
  • Spuit er een beetje beslag in en laat het mooi goudbruin bakken en eventueel met een pincet omdraaien.
  • Op een stukje keukenpapier droog deppen en serveren.
  • Je kunt de krokantjes in een afgesloten doos met keukenpapier een paar dagen bewaren. Mocht ze iets taai worden even in de oven oppiepen bij 160 graden gedurende een paar minuten.
Gang: Bijgerecht, Diner, Lunch, Vis, Vooraf
Keuken: Belgisch, Frans, Hollands
Trefwoord: Crunch, Decoratie
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht