Groentegarnituur van groene asperges, peultjes en portobello

94

Groentegarnituur van groene asperges, peultjes en portobello

Porties 4
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 15 minuten

Instructies

  • Zet een pan water op het vuur met een theelepeltje zout en breng het water aan de kook. Maak de peultjes schoon en blancheer ze in 2 minuten beetgaar. Haal van de asperges 1 cm van de uiteinden af en snijdt ze in tweeën.
  • Blancheer de asperges in 1 minuut beetgaar.
  • Neem een koekenpan en verwarm deze voor, doe hierin een scheutje olijfolie.
  • Doe eerst de uien in de pan en bak deze glazig, doe de portobello’s erbij en bak deze vervolgens.
  • Voeg de knoflook en de groene asperges en de peultjes toe en maak het geheel warm en op smaak.
  • Nu is het klaar om te serveren.
Gang: Bijgerecht, Diner, Lunch, Vegetarisch
Keuken: Frans, Italiaans, Mediteraans

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept




Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht