Kerrie couscous als basisbereiding

Deze basis bereiding kun je voor veel toepassingen gebruiken. Voor zowel tussengerechten, salades, desserts etc. Couscous is een mooi product om je fantasie op los te laten.
Porties 4 porties
Voorbereidingstijd 10 minuten
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

  • 100 gram couscous
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepeltje kerrie poeder of couscouskruiden voor een andere variatie
  • 1 dl verse kippenbouillon of groentebouillon op smaak
  • Peper en zout

Instructies

  • Meng de droge couscous met de kerriepoeder en peper en zout en daarna de olijfolie.
  • Breng de kippenbouillon aan de kook en giet dit op de couscous. Laat het 5 minuten staan en maak de couscous los met een vork.
  • Breng het geheel op smaak.
Gang: Bijgerecht, Component, Dessert, Diner, Lunch, Zoet
Keuken: Frans, Italiaans, Mediteraans
Diet: Gluten
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht