Chevice van zeeduivel

118

Ceviche van zeeduivel met een getomateerde groentenbouillon en kappertjes

Voorbereidingstijd 2 uur
Bereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 2 uur 10 minuten

Ingrediënten

  • 400 gram verse zeeduivelfilet
  • 1 verse limoen
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 4 dl verse groentenbouillon
  • 4 tomaten ontvliezen en in kleine blokjes gesneden

Instructies

  • Snijdt de zeeduivelfilet in dunne plakjes en giet hierop het limoensap, peper en zout
  • Laat dit gedurende 2 uur in de koelkast marineren
  • Doe de koude groentenbouillon in een diep bord en leg hierin de zeeduivel
  • Afgarneren met blokjes tomaat en kappertjes
Gang: Bijgerecht, Soep, Vis, Vooraf
Keuken: Italiaans, Mediteraans, Portugees, Spaans
Dicht
Puurengezondopsmaak.nl © Copyright 2000. All rights reserved.
Dicht