Aardappel / Bijgerecht / Componenten / Vegetarisch Aardappel knolselderij puree 403 Aardappel / knolselderij mousse Servings 4 personen Voorbereidingstijd 10 minuten minBereidingstijd 20 minuten min Equipment1 Kookpan1 Pureeknijper Ingrediënten200 gram aardappel schoon200 gram knolselderij schoon50 gram room boter½ dl slagroomPeper en zout InstructiesSnijd de aardappel en selderij in gelijke stukjes.Kook de aardappel en knolselderij gaar in ruim water met een beetje zout.Giet het kookvocht af maar bewaar een beetje om de puree eventueel slapper, dunner te maken.Laat de aardappel en knolselderij droog stomen in een zeef.Pureer ze samen met een klontje boter.Kijk of de puree niet te stijf is.Eventueel een beetje kookvocht toevoegen en de slagroom.Breng dit op smaak met peper en zout. Gang: Bijgerecht Keuken: Amerikaans, Belgisch, Frans, Hollands Dit delen:FacebookXVind ik leuk:Vind-ik-leuk Aan het laden...